Informatie over Wie is de Beste Makelaar

Wanneer je jouw huis gaat verkopen, maar ook wanneer je een woning gaat kopen, heb je een goede makelaar nodig. Eigenlijk zelfs de beste makelaar!

Hoe vind je juist die makelaar die erg goed is, jou begrijpt en doet wat je van hem of haar verwacht?
Op ‘Wie is de Beste Makelaar’ lees je wat anderen van hun makelaar vinden. Hoe hebben ze de samenwerking ervaren en welke score krijgt de makelaar.

De makelaar wordt beoordeelt op een aantal punten:

 •  Enthousiasme
  Je wilt natuurlijk een makelaar die jouw situatie begrijpt, met je meedenkt en net zo enthousiast is als jezelf.
 • Snelheid van reageren
  Hoe lang moet je wachten op antwoord wanneer je een vraag hebt? Is je makelaar bereikbaar wanneer jij graag contact met hem wilt hebben?
 • Afspraken nakomen
  Zegt hij wat hij gaat doen en doet hij dat dan ook? Naar jouw tevredenheid?
 • Creativiteit
  Is jouw makelaar origineel, worden er vernieuwende invalshoeken gebruikt? Of is het passief afwachten tot er een keer iets gebeurt...
 • Marktkennis
  Wat weet jouw makelaar over het gebied waar de woning staat? Hoe goed is hij op de hoogte van het bestemmingsplan, kwaliteit van de scholen en hoe zit het met de veiligheid?

Allemaal belangrijke punten voor een makelaar om onderscheidend mee te zijn van de concurrentie. Het draagt bij aan een betere aankoopbegeleiding, of een succesvolle verkoop van jouw huis.

Heb jij al met een makelaar samengewerkt? Geef dan nu jouw mening over die makelaar en help andere een goede objectieve keuze te maken voor de beste makelaar.

 

 

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

Heeft jouw makelaar zijn WIDBM-score op de site staan? Is jouw makelaar transparant over zijn dienstverlening? Wijs hem op de mogelijkheden van de WIDBM widget!