Informatie voor makelaars over Wie is de Beste Makelaar

Informatie voor makelaars

Waarom deze site

Hoe kiest een woningzoeker of verkoper een makelaar? Hoe weet de consument wie een goede makelaar is? Door via beoordelingen van klanten de kwaliteit van makelaars inzichtelijk te maken krijgen consumenten een beter en objectief beeld over hoe goed een bepaalde makelaar is. Dit is de enige makelaarsvergelijkingssite over makelaars.

De voordelen voor de makelaar

Als makelaar wil je graag vertellen hoe goed je bent. Alleen gelooft niemand het als je dat zelf vertelt. Laat het jouw tevreden klanten vertellen!
Dat is het moment waar WIDBM.nl om de hoek komt kijken.

Vraag je klanten om jouw dienstverlening te beoordelen.
Wanneer je inderdaad ook echt goed bent (natuurlijk ben je dat!) kan je vervolgens op je eigen site laten zien wat jouw score is. Gratis.

Consumenten die op zoek zijn naar een makelaar willen de beste makelaar. Als jij kan aantonen dat jij dat bent, omdat jouw klanten dat zeggen, komen de verkopers eenvoudiger naar jou toe. Want waarom zouden ze voor een andere makelaar kiezen? Ze willen de beste!

Marketingmaterialen
Om je te helpen bij het onder de aandacht brengen van WIDBM en de redenen waarom jij er gebruik van maakt staan er een aantal downloads tot je beschikking. Ook zijn de officiële WIDBM logo's hier te vinden. Ga direct naar de marketingmaterialen van WIDBM.

Testen
Wil je bepaalde functionaliteiten proberen of testen? Neem dan even contact op om het af te stemmen. Daarmee voorkom je ongemakkelijke situaties.

 

Hoe kan ik mijn score op mijn eigen site laten zien?

  

Speciaal daarvoor hebben we 'widgets'. Een klein stukje code waardoor de informatie van de server van WIDBM wordt gehaald en weergegeven. Links staat een live versie ervan.
Er is een speciaal overzicht van de verschillende widgets waaruit gekozen kan worden.

Met de volgende code kan je de widget zelf op je site plaatsen:
<script src="http://www.wieisdebestemakelaar.nl/includes/score.aspx?tiara-id=12345&type=1" type="text/javascript"></script>
Vervang de 12345 voor het NVM / Tiara-ID nummer (dit nummer dient wel bekend te zijn bij WIDBM). Door het type=1 te veranderen naar 2, 3, 4, 5 of 6 kan je zelf bepalen welke widget getoond wordt. Bekijk de verschillende widget types.
 

Hoe kan ik een betere score krijgen

Allereerst uiteraard door perfecte service aan je klanten te verlenen. Niet iedere klant verwacht dezelfde dienstverlening. De eenvoudigste manier om je score te verbeteren is het vragen om beoordelingen aan je tevreden klanten. Niet iedere klant zal altijd even tevreden zijn met jouw dienstverlening. Des te meer beoordelingen je hebt, des te kleiner is de impact van een slechte testimonial.

Denk je dat je wel wat hulp kan gebruiken bij het verbeteren van je dienstverlening? Zou je graag (beter) gebruik willen maken van Sociale Media zoals LinkedIn, Facebook en Twitter? Neem dan eens contact op met EvoBuzz of à la carte training voor informatie over trainingen, consultancy of begeleiding.

 

Hoe vraag ik mijn klanten om een beoordeling?

Stuur je klanten, maar ook prospects bijvoorbeeld, een berichtje nadat je intensief contact met ze hebt gehad met de vraag of ze jouw dienstverlening willen beoordelen op wieisdebestemakelaar.nl.

Banners
Ja kan ook een van deze banners op je site plaatsen en die linken naar:
http://wieisdebestemakelaar.nl/form.aspx


Hoe goed vind je mij?Beoordeel je makelaar op Wie is de Beste Makelaar

 

 

 

Geef je mening over mijn dienstverlening

 

 

Wie zit er achter Wie is de Beste Makelaar

Wie is de Beste Makelaar is een initiatief van Han Tuttel, eveneens oprichter van De Scherpe Pen. Meer informatie over Tuttel is te vinden op LinkedIn of op tuttel.nl.

 

 

 

 

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

Heeft jouw makelaar zijn WIDBM-score op de site staan? Is jouw makelaar transparant over zijn dienstverlening? Wijs hem op de mogelijkheden van de WIDBM widget!