9,4
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV
VENLO
  • Enthousiasme: 9,4
  • Snelheid van reageren: 9,5
  • Afspraken nakomen: 9,5
  • Creativiteit: 9,2
  • Marktkennis: 9,5
Neem nu contact op
10
12 oktober 2017
Iwan Maessen
Snelle verkoop en professionele begeleiding
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 oktober 2017
Iwan Maessen
Snelle verkoop, en erg professionele ondersteuning
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
11 oktober 2017
Iwan Maessen
Professioneel en snelle verkoop!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
03 oktober 2017
dimitry Coenen
Makelaars Kantoor is betrokken , luistert, geeft advies, doet wat ze zeggen en verteld ook duidelijk wat ze gaan doen, heldere communicatie en goed bereikbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
01 oktober 2017
Irman Husanovic
Heel klantvriendelijk correct en duidelijk.Was heel prettig om mee zaken te doen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
30 september 2017
Natascha
Goede adviezen, snel handelen, alle ruimte om te sparren, zeer vriendelijk, je kunt altijd bellen, vragen stellen en wordt meteen te woord gestaan. Duidelijke uitleg, oprechte feedback. Prima!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 10

10
29 september 2017
Marcel Schoenmakers
Zeer correct en vriendelijk, duidelijk en snelle verwerking van gegevens! *Kennis van locale markt *Professionele benadering *marktconforme prijzen *Behulpzaam op alle fronten Zeer tevreden klant!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
29 september 2017
Marcel Schoenmakers
zeer correct en vriendelijk, duidelijk en snelle verwerking van gegevens! *kennis van locale markt *Professionele benadering *marktconforme prijzen *Behulpzaam op alle fronten Zeer tevreden klant!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
20 september 2017
H.W.J. Hazenbos
we hebben in een korte periode ons huis via de makelaar verkocht en een appartement via dezelfde makelaar gekocht. alle afspraken werden goed nagekomen en er waren prettige contacten.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
20 september 2017
Ben Aquina
Professioneel zonder "Poespas"!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 10

9,4
19 september 2017
Kelly & Richard Stohr
Paul en zijn collega's hebben onze woningen de afgelopen jaren (2012-2017) telkens razendsnel verkocht. 3 maal hebben zij binnen een week een koper voor onze woning gevonden. Ook bij de aankoop van onze laatste nieuwe woning hebben zij eigenlijk belangeloos meegedacht en ons voorzien van waardevolle tips. Waar ze in uitblinken zijn de telkens snelle en duidelijke updates van de status van verkoop/aankoop zonder dat we er zelf om hoeven te vragen, wij hoeven nergens achteraan te bellen dat doen ze echt helemaal zelf! Ook bij wat complexere voorwaarden weten ze oplossingen te bedenken rekening houdend met koper én verkoper. Ze informeren hun eigen collega's goed zodat ook andere collega's op de hoogte waren als wij een vraag hadden. Ook bij wat hobbels bij onze aankoop en de bijbehorende taxatie kwamen ze zelf met goede oplossingen en waren ze heel daadkrachtig. Mede door hun was onze laatste aankoop sneller als gedacht definitief rond. Goede tips over hoe en wanneer we moesten handelen en fijn advies over de waarde van de woningen en realistische vraagprijzen. TOP dus!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,6
14 september 2017
Paul Franssen
Duidelijkheid, snelheid, vertrouwen, prima samenwerking op een fijne manier.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
21 juli 2017
tom sanders
Ik wil makelaarskantoor Paul Schreinemachers bedanken namens het bemiddelen tijdens de verkoop. bij aanname werd ik vriendelijk ontvangen door een van de medewerkers bij mij thuis. Het gesprek was open en duidelijk. In de communicatie naar de verkoop werd ik op tijd ingelicht en geinformeerd wat er ging gebeuren. Ze hebben zorg gedragen voor een goede koper en een goede bemiddeling. alvast bedankt.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,2
11 juli 2017
Marco Huys
ZEER TEVREDEN VERKOOP Prettige manier van werken ,doen wat je zegt en over elke update op de hoogte gesteld worden , dit heeft mede het gewenste verkoop resultaat opgeleverd. Erg tevreden over Michel van Hezel. ZEER TEVREDEN ( BIJNA)AANKOOP Omdat ik in een niet gewenst situatie als klant heel goed geholpen en ondersteunt ben door Michel van Hezel. Door zijn bekwaamheid en handelen het gevoel dat we goed geholpen zijn ondanks dat de koop geen doorgaan heeft gekregen. Met vriendelijke groeten , Marco Huys
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,6
06 juli 2017
Eric scalé
Goed snel en servicegericht. Had mijn appartement binnen 24 uur verkocht. Ook de afhandeling daarna verloopt prima en met vragen helpen ze je snel, vriendelijk en geduldig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
20 juni 2017
Rob Knapen
Alles klopt. Komen de afspraken altijd 100% na. iedereen altijd even accuraat en vriendelijk
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 juni 2017
Pascal de Zwart en Wendie van Leipsig
Uiterst tevreden zijn wij. van het eerste telefonische contact waar wij interesse toonde in het huis wat nu van ons is tot de bezichtiging, tekenen van de voorlopige koopakte in alle rust, het telefonisch op de hoogte houden van elke verandering hoe klein dan ook, het aanbieden van taxateur Marcel Schreinemachers, het aanbieden van verzekeringen bij het inpandige Vestiquair van Patrick Smets. Al met al werden wij ondersteund en begeleid waar nodig. Kortom zeer ervaringen op alle vlakken bij het kopen van een huis. Voor ons dus zonder twijfel het cijfer 10. Dik verdiend.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
15 juni 2017
Jo & Ine Lodder
Ik werd altijd vriendelijk te woord gestaan en goed en helder geholpen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
13 mei 2017
M Manders
Alles is naar wens verlopen, contact tussen ons en de makelaar verliep goed.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
06 mei 2017
René Verhaegh
Perfect naar onze wensen kunnen luisteren en meedenken. en natuurlijk realiseren!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
27 april 2017
Jack bastiaans
Nou ik heb er mijn eerste huis gekocht en mijn laatse verkocht of het nou paul senior was of junior het makelaars kantoor heeft gewoon alles in huis wat ik als klant zeer waadeer hier ben je als klant koning
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
24 april 2017
Wilma Smeets-Terhaag
Heel erg tevreden!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 april 2017
jan fermont
zeer te vreden over makelaar schreinemachers plus medewerkers
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
31 maart 2017
erwin van ewijk
super tevreden over de makelaar en hun kantoor komen netjes al hun afspraken na zijn mooi op tyd en hebben ons op alle vlakken geholpen zelfs nog advies gegeven over aankoop eigen woning en wat ook belangrijk is! t huis was snel verkocht .daar wordt een mens blij van .door de lijntjes kort te houden is t contact super met hun.zeker t aanraden waard.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
16 februari 2017
Nooijen
Goede prijs/kwaliteit en correcte afhandeling. Aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,6
16 februari 2017
Edith Nijholt Jürgensen
We hebben veel pech gehad met de verkoop van ons huis omdat kopers de financiering niet rond kregen. in totaal drie keer een voorlopig koopcontract getekend en uiteindelijk toch verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9
27 januari 2017
Wim Daemen
Goed advies, prettige mensen en goede (en snelle) terugkoppeling van vragen
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
23 januari 2017
Rob Sanders
We zijn zeer tevreden over het professioneel advies de fotos en de manier waarop de makelaar heeft gehandeld. Michel van Hezel heeft ons huis in zeer korte tijd 2/5 week en voor de prijs die we vroegen verhuurd.Ook heeft hij zijn uiterste best gedaan om de huurders goed te screenen. Wij hebben het volste vertrouwen in Schreinemachers makelaars. Overigens heeft Schreinemacher al eerder een huis van mij verkocht. Met vriendelijke groet Fam Sanders
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7
21 januari 2017
Bram Tiggelers
Goed bemiddeld
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

7,4
18 januari 2017
Marian Engels
De benadering is persoonlijk. Vooral in de laatste fase van de verkoop had ik echt het gevoel dat er goed voor mij gewerkt werd om een redelijke prijs te bedingen. Dat is ook naar tevredenheid gelukt. Het contact met medewerker Michel van Hezel was informeel en verliep prettig. We begrepen elkaar.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,4
17 januari 2017
Ted van doorn
ZEER goede beglijding en uitleg over de verkoop van de woning en de zeer goede uitleg over het verloop van de verkoop.Hulde
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
17 januari 2017
J. Nievelstein
Ik ben zeer tevreden over de geleverde service, met name over het altijd klaar staan van Michel van Hezel met het geven van uitstekend advies, en alternatieve verkoop strategien, die uiteindelijk tot een verkoop hebben geleid. Hiervoor mijn dank.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
16 januari 2017
Anita scharis
Ik heb mijn apartement verkocht via Paul schreinmacher en ben zeer tevreden Zeer correct en op korte termijn verkocht
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
30 december 2016
mina rahmoui
klantvriendelijk, transparant,komt alle afspraken na
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
20 december 2016
Baer Born
Als één van de weinige makelaars die pro actief handelen. Communicatief vaardig, eerlijk en betrouwbare partij voor koper als verkopende partij. Goede samenwerking mee gehad!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 december 2016
Roel De Kleermaeker
Wij hebben de samenwerking met Paul Schreinemachers zeer professioneel ervaren. Zowel verkopend als aankopend. Paul blijft goed communiceren en is uiterst transparant.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
08 december 2016
Ad van Tulder
Ik ben zeer tevreden met de service van Makelaarskantoor Paul Schreinemachers, zowel wat betreft de individuele makelaars en medewerkers, als met die van het kantoor als geheel. Bij de verkoop van ons landhuis, riant gelegen aan de Maas en in een natuurgebied, hebben zij mede gezorgd voor de juiste aanpak en plaatsing in de markt. Dit heeft allereerst geresulteerd in het perfecte contact met een zeer goede match. Het verkoop- en onderhandelingsproces is in meerdere fases verlopen waarbij diverse medewerkers betrokken waren. Dit is voor ons als verkopers volledig transparant gebleven, de communicatie was compleet en helder, de afspraken zijn correct nagekomen. De advisering ging verder dan wat normaal te verwachten zou zijn. Kortom: een voorbeeldige dienstverlening van een capabele makelaardij.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7,4
23 november 2016
Ben Engelen
Tevreden, huis redelijk snel (jaar) verkocht
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,2
22 november 2016
sjaak boots
ondanks de moeilijkheden toch de flat verkocht
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,6
04 november 2016
Trix Kessels
Schreinemachers luistert goed naar de klant en levert maatwerk
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
01 november 2016
Chris Overdevest
Correcte afhandeling en uiterst behulpzaam
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
01 november 2016
d.smets
correcte voorlichting en informatie. Zorgvuldigheid en juiste uitleg kortom duidelijkheid
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,4
01 november 2016
Rick Brummans
Deze verkoop heeft nogal de nodige uitdagingen met zich meegebracht voor de makelaar. Kantoor SChreinemacher heeft alles netjes en zeer adequate opgepakt en meegedacht . Ik ben hun heel dankbaar voor hun perfekte werk!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

7,8
11 oktober 2016
Emmie van Daelen
Ik ben al twee keer prima geholpen bij de verkoop van mijn woning. Ze werken snel en nauwkeurig en houden zich aan gemaakte afspraken.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
03 oktober 2016
Netty van Zanten-Kortooms
Deskundig advies met vaststellen verkoopprijs, zeer goede website met veel links naar externe sites en professionele begeleiding van aspirant kopers.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
29 september 2016
A.lamberts
Zeer attent en staan steeds voor u klaar
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
25 september 2016
w.schreuder
snelle verkoop huis, goede prijs
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7,2
13 september 2016
huup geurts
staan altijd klaar kleine organisatie waardoor snel een directe sfeer ontstaat
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 7

8,6
11 september 2016
Anouk Rutten-Teelen
Open communicatie, behulpzaam, kennis van zaken
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
26 augustus 2016
Annette Gezempa
De begeleiding door de makelaar (Barbara) is zeer aangenaam. Goede terugkoppeling e.d. Bezichtigingen maakt ze altijd tijd voor. Desnoods op zondag
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
26 augustus 2016
Annette Gezempa
De begeleiding door de makelaar (Barbara) is zeer aangenaam. Goede terugkoppeling e.d. Bezichtigingen maakt ze altijd tijd voor. Desnoods op zondag
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
26 augustus 2016
Annette Gezempa
De begeleiding door de makelaar (Barbara) is zeer aangenaam. Goede terugkoppeling e.d. Bezichtigingen maakt ze altijd tijd voor. Desnoods op zondag
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
26 augustus 2016
Annette Gezempa
De begeleiding door de makelaar (Barbara) is zeer aangenaam. Goede terugkoppeling e.d. Bezichtigingen maakt ze altijd tijd voor. Desnoods op zondag
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
19 augustus 2016
Tom Peeters
Professioneel team met veel kunde en kennis. Kleine ergernissen door gedeeltelijk niet nagekomen afspraken; geen verkoopbord in de tuin gehad, volledige fotoreportage later op Funda, slechte communicatie m.b.t. bezichtigingen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 6
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
05 augustus 2016
J.Duijndam
heb in het verleden ook als aankoopmakelaar te maken gehad met Paul Schreinemachers waarin ik deskundig en zakelijk op een prettige manier ben begeleid en dat is nu niet anders geweest.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
05 augustus 2016
Z. Özkavlak
Paul (junior) is een uiterst deskundige en zakelijke makelaar. Hij is zeer realistisch en succesvol in zijn aanpak, zowel bij de bezichtigingen als bij het opstellen van de koopovereenkomst. Een zeer betrouwbare partner in een belangrijk proces.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
29 juli 2016
jeanne rutten
goede contacten
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
23 juni 2016
Henk en Cindy
Zeer klantvriendelijk, goede begeleiding bij de verkoop van de woning.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9
29 april 2016
Linette Timp - Ugen
Makelaars kantoor Paul Schreinemachers is een zeer betrouwbaar kantoor. Vooral ook heel eerlijk, geeft je een eerlijke taxatie waarde van de woning en geeft daarbij ook duidelijke argumenten. Ze komen altijd afspraken na. Melden tijdig als een bezichtiging niet doorgaat. Tevens houden ze je ook op de hoogte van een bezichtiging. Hoe hun indruk is. Handelen zeer adequaat en snel als je in het stadium bent van verkoop. Ze zijn ook altijd buiten de kantooruren te bereiken voor dringende vragen. Wij hebben een zeer prettige ervaring met het kantoor en personeel. Je hoeft maar te bellen en iedereen is meteen op te hoogte en weet bij welk pand je hoort. Ga zo door!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
13 april 2016
Math Rutten
Super snelle verkoop door vakkundige makelaardij.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 april 2016
Nathalie van leersum
Ben heel tevreden, omdat ze mijn flat binnen 3 dagen verkocht is
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
10 april 2016
Familie Janssen.
Paul heeft bij ons naar onze tevredenheid de onderhandelingen gevoerd met een uitstekend resultaat. Komt zijn afspraken na die hij maakt. Tevens willen we makelaarskantoor nog feliciteren met hun 40 jarig bestaan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
27 maart 2016
Greet van Elderen
De verkoop is naar tevredenheid afgewikkeld
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
30 december 2015
J.M.G. Hermkes
De persoonlijke begeleiding, goede adviezen en reële prijsstelling. Bij vragen direct antwoord en terzake deskundig.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 december 2015
Rick
Paul zet zich voor de volle 100% in. Ook houd hij rekening met de wensen van de verkoper. Hij is heel eerlijk en geeft je verder ook veel tips om je huis nog beter te promoten. Mijn appartement was binnen 4 maanden verkocht, dat terwijl de gemiddelde appartement minimaal 1-2 jaar te koop staat! Klasse werk Paul!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
23 december 2015
Martin Grob
Nu alweer een tijdje geleden zaten we zakelijk in stromachtige tijden en moesten wisselen van woning. Bij de verkoop en aankoop heeft Barbara van het makelaarskantoor Paul Schreinemachers ons enom geholpen en zijn we uiteindelijk in ons/een droomhuis beland. Nooit verwacht en wat we zonder haar hulp ook nooit hadden bereikt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
23 december 2015
J.Duijndam
Barbara Geominy van makelaar Paul Scheinemachers heeft mij onlangs bijgestaan met de aankoop van mijn appartement, wat enorm in de belangstelling stond bij veel belangstellende, maar door resoluut te handelen heb ik het kunnen kopen. De deskundigheid en persoonlijke benadering bij de aankoop hebben mij doen besluiten om mijn huis bij Paul Scheinemachers in de verkoop te zetten.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 december 2015
Charlot van Deelen
Goede service, inlevingsvermogen, snel schakelen en houden je goed op de hoogte van ontwikkelingen omtrent de verkoop. Dit alles spreekt me aan mede doordat je meteen het gevoel krijgt dat ze doen wat ze zeggen. Afspraken komen ze na en maken goede foto's van je woning. Ook heb ik de makelaar ervaren als erg flexibel en erg goed bereikbaar. Het appartement is boven verwachting snel verkocht!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
22 december 2015
Richard
Wij hebben een prettige en flexibele samenwerking ervaren met Makelaarskantoor Paul Schreinemachers. Door duidelijk te luisteren naar onze wensen en eisen hebben we snel knopen kunnen doorhakken tijdens de aankoop van onze nieuwe woning.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
19 december 2015
E.Holten
Blij met Bep Appartement van Mevr. Holten-Thielen naar tevredenheid verkocht Groet E.Holten
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
17 december 2015
R. Delvaux
Ons huis heeft hij binnen een jaar verkocht. Is eerlijk en oprecht, super vakkennis en vakbekwaam. Heeft een schitterend huis aan ons verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 december 2015
Herma
Ik was zeer geinteresseerd in een appartement wat mij net voorbij de neus ging. Makelaar Schreinemachers heeft toen contact opgenomen met de verkopend makelaar dat mocht de koop niet doorgaan ik het appartement graag wilde kopen. Tot mijn verbazing is het toch nog doorgegaan. Ik ben dolgelukkig. Ik heb veel goede adviezen gekregen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,8
17 december 2015
Yvette Receveur
Goede begleiding bij verkoop huis
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

9,8
16 december 2015
P.Hendrix
Betrokkenheid. Snel reageren. Goed contact.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
16 december 2015
Mieny en Bob Schweitzer
Wij zijn een ouder echtpaar en hebben onze woning op de Zusterstraat 42 in Venlo door makelaarskantoor Paul Schreinemachers laten verkopen. Ze kwamen altijd op tijd en namen veel tijd voor de rondleidingen. Daarna werden wij meteen gebeld hoe de bezichtiging was verlopen. Niks was teveel. Ook het ondertekenen van de koopakte liep goed. Daarna heeft de makelaar ons ook nog goed geholpen met het zoeken naar een appartement. Hij heeft een mooi appartement voor ons gevonden nota bene bij een andere makelaar.Wij hoefden hem hier niet extra voor te betalen. Van ons verdienen ze de warme douche van Kassa!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
16 december 2015
Ad van Tulder
Ik heb de service van Makelaarskantoor Paul Schreinemachers BV ervaren als accuraat, zeer deskundig en met een persoonlijke touch. De behandelende makelaar heeft mij uitstekend geadviseerd, waardoor ik de goede keuzes heb kunnen maken. Sterker nog: in mijn situatie heeft hij prima geanticipeerd op bepaalde ontwikkelingen bij de contractpartij. De communicatie over mijn dossier was steeds tijdig en correct. Ook de interne samenwerking is op orde, zo bleek telkens wanneer ik met diverse medewerkers over mijn dossier contact had.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
08 december 2015
Will van Alphen-Drost
Ben uitermate tevreden. Paul Schreinemachers is correct en integer. Hij doet zijn werk met liefde en is open en eerlijk tegenover zijn client. Bovendien heeft hij oor voor zijn client en is altijd bereikbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
19 november 2015
Wouter & Dibora
Wij hebben os huis binnen 2 maanden verkocht en dit heeft mede te maken met de adviezen die wij ontvangen hebben van Paul. De communicatie was snel en duidelijk. Daarnaast is paul een actieve makelaar die makkelijk communiceert en mee denkt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
16 november 2015
Yvonne Loschelder
Goede taxatie, goed advies over verkoopprijs. Koper was binnen 1 week gevonden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
11 november 2015
Jules
Persoonlijke aanpak, korte lijnen en professionele houding.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 november 2015
huub verdonck
Goed,snel,accuraat en persoonlijk
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
10 november 2015
huub verdonck
Goed,snel, zakelijk en persoonlijk kontakt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
04 november 2015
fred vossen
Zeer tevreden ons huis binnen 6 weken verkocht. Het contact was zeer transparant,duidelijk,en persoonlijk,betrouwbaar,feedback.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
18 oktober 2015
Evert Kroon
Dit is al de 2e keer dat Paul Schreinemachers voor mij een huis heeft verkocht. Het was een zeer prettige samenwerking, zeer correct en altijd punctueel! Zeer aan te bevelen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
07 oktober 2015
Saskia Gunneman-Smits
Deze makelaar werd ons terecht aanbevolgen: praktische aanpak, no-nonsense, hartelijk klantcontact en een vlotte afhandeling van zaken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 oktober 2015
Ingrid van Oijen-Dentjens
Het is al het derde huis wat makelaar Schreinemachers voor ons heeft verkocht. Alle drie de huizen waren binnen 14 dagen verkocht! Super! De service is helemaal perfect! Zowel op kantoor als de makelaar stonden dag en nacht voor de koper klaar. Één telefoontje is genoeg en meteen krijg je overal antwoord op. Zeker daar ik nu alleenstaand ben is deze dienstverlening heel erg belangrijk geweest. Ik zou nooit een andere makelaar nemen en hem bij iedereen aanbevelen. Betrokken, deskundig en menselijk. Beter kan een mens het zich niet wensen. Heel veel succes verder.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
05 oktober 2015
Stieneke Zijlstra
Enthousiast over het te verkopen huis. Vriendelijke benadering van ons als klant. Professioneel en meedenkend.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

7,8
31 augustus 2015
Danny Faassen
Het samenwerken heb ik als zeer prettig ervaren; men communiceert snel en adequaat en men dacht daarnaast goed met mij mee. Het resultaat liegt er niet om, men heeft een -uitermate- geschikte (huur)kandidaat weten te vinden voor mijn appartement en als klant ben ik daarom erg tevreden.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
24 augustus 2015
Carolien van Rijn
Persoonlijke en toch zakelijke benadering en professionaliteit. Schreinemachers was de verkopend makelaar van ons droomhuis. Ookal waren wij niet de opdrachtgever van de makelaar, toch een heel fijn, correct en persoonlijk contact. Bedankt voor jullie bemiddeling!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,6
17 augustus 2015
John Thijssen
Van het begin tot het eind perfect verlopen. Ik kreeg van Marcel de tip om mijn appartement wat meer kleur te geven, een professionele fotograaf te gebruiken en de juiste prijs te vragen. Dit heeft er mede dankzij hun goede begeleiding voor gezorgd dat we binnen 3 maanden voor de vraagprijs hebben verkocht, terwijl er om ons heen veel appartement veel langer te koop staan. Bedankt voor jullie inzet!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 augustus 2015
Fabio Einig
Fijne professionele makelaar.Communicatie perfect gelopen. Niks op aan te merken. Volgende keer weer.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
13 augustus 2015
Susan Wienbroker
Op alle punten verdienen ze een dikke 10 !!!! Ze staan altijd voor je klaar al bel je 10 keer op een dag,altijd punctueel, altijd hartstikke aardig en zeer professioneel op alle gebied.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
13 augustus 2015
Rob Dings
De makelaar houdt rekening met je wensen en de begeleiding bij de verkoop is prima. Je wordt ook goed op de hoogte gehouden van de interesse van de kopers. Ook de foto's gemaakt door hun professionele fotograaf, zijn van hoge kwaliteit. Ons huis werd binnen 6 weken verkocht. Dus wat wens je nog meer in deze tijd.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
10 augustus 2015
Irene en Wesley
Goede communicatie. Duidelijke afspraken. Gemotiveerd om te verkopen, zoekt naar oplossingen als de interesse in de woning achter blijft. Verzorgd nette rondleidingen. Zelfs bereid tot advies bij aankoop nieuwe woning.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 augustus 2015
Richard & Kelly Stohr
Top advies, dito service en begeleiding! Binnen twee dagen heeft Paul jr. ons huis verkocht! Onze complimenten voor jullie top team. Wij kunnen jullie in ieder geval van harte aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
30 juli 2015
Hay Janssen
Paul is een jonge en dynamische makelaar, hij heeft een "andere" kijk op onroerendgoed. Hij werkt met een (actueel) gevoel en ratio, en weet wat er bij de klant speelt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 juli 2015
Roel Faassen
Zeer snelle en correcte afhandeling, kundig en met humor
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
20 juli 2015
Paul Tjen
zeer snelle en correcte afhandeling van de verkoop van een woonhuis en dat alles tijdens mijn vakantie.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
10 juli 2015
Laurens Haanen
Prima vent, aardig, slim, tactisch en zakelijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 april 2015
Ria Notermans
Prettige communicatie, heldere lijnen, goede afspraken. Een makelaar om op te kunnen bouwen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
27 maart 2015
Roel
Gemakkelijk contact, duidelijke communicatie, goede afspraken, goed bereikbaar.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
09 maart 2015
MTV
Vanaf het eerste begin prettig contact en afspraken die worden nagekomen. Denken op een fijne en praktische manier met je mee en geven een reëel beeld van de mogelijkheden voor verkoop van de woning. Mijn huis werd binnen 1 week verkocht, dus goede verkooptactieken en -netwerk zijn van toepassing op Paul Schreinemachers.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
06 maart 2015
Sjo Delvaux
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers heeft onze verwachtingen weten te overtreffen. Het enthousiasme en de degelijke kennis waarmee er wordt gewerkt door dit kantoor is uitzonderlijk te noemen. Open en eerlijk zaken doen staan hier centraal. Daarnaast zorgen de warme en vriendelijke ambiance ervoor dat je je hier zowaar thuis gaat voelen. Chapeau!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
28 februari 2015
J. Kanters
Professioneel, betrouwbaar, meedenken, nooit te veel als je meer als 1 keer iets wil weten, dag & nacht te bereiken, kennis van markt, kennis van zaken, ja dan is de woning snel verkocht. Compliment aan heel het team maar speciaal aan Marly. TOP
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
26 februari 2015
M.K. Poeth-Weyers
Zeer snele en goede verkoop. Goede communicatie, informatie en samenwerking Goed zicht op de markt en de haalbaarheid van verkoop / vraagprijs Ben zeer tevreden en zou weer voor makelaarskantoor Paul Schreinemachers kiezen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
17 februari 2015
C.L. Rutten
Makelaarskantoor Schreinemachers is al jaren een van de meest toonaangevende kantoren in de regio Noord Limburg. Dit kantoor onderscheidt zich door een degelijke markt- en vakkennis van concurrerende makelaarskantoren in de regio. Al tijdens de eerste oriënterende gesprekken wekte de open en transparante manier van communicatie mijn interesse voor een verdere samenwerking. Een individuele benadering, flexibiliteit en adequate terugkoppeling van bezichtigingen hebben mijn vertrouwen in de keuze voor Schreinemachers uiteindelijk bevestigd. Bovengenoemde argumenten vormen tezamen met de scherpe tarieven en een gezonde portie enthousiasme voor een goede balans tijdens het begeleidingsproces. De verkoop van ieders huis is een garantie voor succes bij makelaarskantoor Schreinemachers!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
22 januari 2015
Udo Weyergraf
Prima makelaar met scherpe en eenvoudige courtagecondities. Heeft ons huis snel en op prettige wijze kunnen verkopen. Deze ervaring hebben wij een aantal jaren geleden ook gehad en werd nu herbevestigd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
21 januari 2015
Stance Launy
Ruim een jaar geleden heb ik contact gezocht met makelaar Paul Schreinemachers om mijn huis te verkopen. In het eerste gesprek had ik al meteen een goede indruk en een klik. Wat ik héél fijn vond is hun'slogan'; "No Cure no Pay. Gedurende de verkoop zijn alle medewerkers van Paul Schreinemachers betrokken en actief geweest; gemiddeld 1á2 bezichtigingen per maand. Mijn appartement heeft goed 1 jaar te koop gestaan. Ook bij de zakelijke afhandelingen zijn alle medewerkers van makelaar Paul Schreinemachers zeer betrokken. Mijn dank daarvoor aan alle medewerkers van makelaar Paul Schreinemachers te Venlo. Tot slot; Makelaar Paul Schreinemachers is een "Jong & Dynamisch" makelaarskantoor die ik iedereen aanbevelen kan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
12 december 2014
Bart Peeters
Ik wil makelaarskantoor Paul Schreinemachers bedanken voor de professionele en adequate begeleiding bij de verkoop van mijn huis. Nakomen van de afspraken, kortom doen wat je beloofd schept vertrouwen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
01 december 2014
Marlie van Bommel
Jaren ervaring , enorme kennis van zaken maar daarbij het ongelofelijk enthousiasme waarmee je wordt benaderd is fantastisch. Het voelt vertrouwd, tevens professioneel - je krijgt een meedenkend maar eerlijk advies. Snelle afhandeling van besproken zaken en correcte terugkoppeling. kortom ; zeer tevreden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
26 oktober 2014
G. Leyser
Enthousiast,vertrouwd, betrouwbaar, met kennis van zaken. Je voelt je bij dit kantoor direct thuis en ervaart in goede handen te zijn.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
19 oktober 2014
Wim Oosthuizen
De makelaar heeft ons klantvriendelijk en effectief ten dienst gestaan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
15 oktober 2014
Ton Stikkelbroeck
Zeer tevreden over de snelle en professionele verkoop van het huis van mijn ouders. suggestie voor de vraagprijs was een schot in de roos, want in 6 dagen was het huis in principe al verkocht!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9
09 oktober 2014
M. Jennissen
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers is een uitstekend makelaarskantoor! Van het begin tot eind is de verkoop van het huis prima verlopen. De communicatie was heel erg prettig. Persoonlijk, open, betrokken, meedenkend en vakkundig. Ook de goede bereikbaarheid sprak me erg aan. Paul Schreinemachers staat open voor suggesties en brengt zijn ervaring mee om tot een goede besluitvorming te komen. Kortom: een aanrader!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
08 oktober 2014
Jeroen Hendrix
Makelaarskantoor Paul Schreinemachers is een zeer professioneel makelaarskantoor dat ons uitstekend heeft geholpen bij de aankoop van onze nieuwe woning. Ook over de snelle verkoop van onze vorige woning zijn wij zeer te spreken. Door een duidelijke vermelding op de site, regelmatig een bezichtiging en een juiste formele afhandeling kiezen wij zeker bij een eventuele volgende keer weer voor makelaarskantoor Paul Schreinemachers. Bedankt!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
07 oktober 2014
D.Martens
Via makelaar Paul Schreinemachers ons huis tekoop aangeboden. De service is absoluut perfect te noemen. Ons huis is dan ook binnen een week door Paul Schreinemachers verkocht. De afhandeling na de verkoop was ook zonder op of aanmerkingen. Zeker een aanrader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 september 2014
Bert Jan Tiesinga
Via makelaarskantoor Paul Schreinemachers hebben mijn ouders (beiden inmiddels 80 jaar jong): A. hun geliefde vrijstaande woning met prachtige tuin in het Groenveld te Venlo binnen 2 maanden verkocht en B. een prachtig appartement kunnen kopen aan de Maasboulevard te Venlo, dat in de komende 2 maanden naar eigen smaak wordt afgebouwd via VerhuisKlaarKopen. Wij zijn buitengewoon positief over de begeleiding door Marcel, Marly en Michel, zowel ten aanzien van de promotie en verkoop van de huidige wonig als de aankoop van het nieuwe appartement. Doortastendheid en duidelijkheid waar geboden en geduld en begrip waar mogelijk, kenmerken de aanpak die mijn ouders hebben ondervonden. Zij (en ook wij als kinderen) zijn erg blij met de nieuwe start die medio december gemaakt wordt aan de Maasboulevard. Dit makelaarskantoor kunnen wij dan ook van harte aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM