9,2
Mercurius Makelaars
DEVENTER
  • Enthousiasme: 9,4
  • Snelheid van reageren: 9,3
  • Afspraken nakomen: 9,3
  • Creativiteit: 9,1
  • Marktkennis: 9,3
Neem nu contact op
9,4
10 oktober 2017
M. Dieseraad
top service , en heel snel gehandeld met ons huis
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
06 oktober 2017
E. Reijners
leuke mensen die met je mee denken en helpen waar nodig. Remy en Joyce hebben de bezichtingen altijd goed verzorgd, en altijd een terugkoppeling gegeven.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 oktober 2017
Dick Wiessenberg
Vriendelijk personeel. Remy Everink heeft een goed verhaal en komt betrouwbaar over en geeft goede adviezen. En natuurlijk een snelle verkoop van ons huis
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 oktober 2017
Manon Groot Jebbink-van Dijk
Goed georiënteerd op vergelijkbare appartementen, zeer prettig en snel contact, persoonlijke benadering
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 september 2017
M. Blom
Zeer tevreden over de verkoop van onze woning. Mercurius is toegankelijk, heeft veel kennis van de lokale markt en een aantrekkelijk prijsniveau. Onze woning binnen 3 weken Funda verkocht. Bij verkoop van je woning in Deventer (Colmschate) zeker deze makelaar nemen !
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
19 september 2017
Ronny Broekgaarden
Correcte afspraken, goede informatie, vriendelijke mensen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
19 september 2017
Bart
Snelle en vakkundige afhandeling. geen lange wachttijden op documenten etc. duidelijke afspraken en heldere communicatie.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
16 september 2017
Gert en Lucie Veurtjes
Uiterst correcte, vriendelijke, laagdrempelige en deskundige begeleiding!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
31 augustus 2017
Wietske
Snelle en professionele begeleiding bij de verkoop van de woning. Eerlijk over de vraagprijs en hiervoor ook de woning verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
30 augustus 2017
Robby Span en Lineke Güth
Joyce is een enthousiaste makelaar die ons huis snel en voor een goede prijs heeft verkocht voor ons. Het contact was altijd prettig en we zijn dan ook blij dat we voor Mercurius Makelaars hebben gekozen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
17 augustus 2017
Fam. Pruim
Duidelijk en snel in communicatie, proberen eruit te halen wat erin zit. Laagdrempelig en spontaan. Leggen alles duidelijk in "Jip en Janneke" taal uit, wat heel fijn is als je een leek bent in het verkopen van een huis.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
13 augustus 2017
Paul
Heel tevreden met het resultaat
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

8,6
04 augustus 2017
Jeroen de Witte
We zijn goed en snel geholpen door vriendelijke makelaars. Huis binnen een week verkocht. Helemaal top!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
04 augustus 2017
Renate Klein Haneveld
Zeer vlotte verkoop van ons huis met meer dan geweldig resultaat. Enig zeer klein minpuntje was dat de communicatie in het begin van het proces niet vanzelf ging. Verder helemaal top.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
31 juli 2017
R.J.Schigt
Snelle verkoop, goede marketing, boven de vraagprijs met een slimme tactiek.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
31 juli 2017
Aranka Sarid- Balster
Betrokken, zorgvuldig, enthousiast, duidelijk, benaderbaar en betrouwbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
23 juli 2017
Sandro en Francesca Muntoni
Een super makelaar! Helder, snel, vriendelijk en veel kennis van zaken en goede profilering via o.a. de Social Media.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
19 juli 2017
Cindy Broekhuis
Goede service, goed bereikbaar en ze zetten snelle acties uit. Ons huis werd dan ook binnen een week verkocht! Je wordt over alles goed geinformeerd en alles wordt goed met je doorgenomen. Extra bedankje aan onze geweldige makelaar: Joyce Spijkerman Zonder haar was het nooit zo snel gelukt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 juli 2017
M Nanninga
Super tevreden , goed advies . Huis binnen twee weken verkocht !
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
10 juli 2017
Iris
Accuraat, afspraken nakomen, goed advies over hoe het huis te presenteren, enthousiasme, vakmanschap.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
04 juli 2017
Wesley Janssen
Wij hebben Raymond gehad met de begeleiding van de verkoop van het huis. Een zeer prettig persoon welke zich betrokken voelt. Open, spontaan, grappig, persoonlijk. Houdt je keurig netjes op de hoogte. Alles voor ons perfect tot het puntje op de i geregeld. Krijgt van mij een 11. (Dames op kantoor ook super vriendelijk)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
26 juni 2017
Harriët en Robert Oosterbaan
Mooie fotoshoot, goede begeleiding, houden zich aan de gemaakte afspraken. Goed telefonische bereikbaarheid en zeer actief op social media.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
24 juni 2017
lars van den berg
Joyce van mercurius heeft na het succes van de verkoop van mijn woning zich gestort op de aankoop. geweldig binnen budget gebleven. ook de vrijehand gekregen om alles te regelen. Ze haalt het onderste uit de kan. Houd je zijdelings op de hoogte. ook heeft ze keurig een oplossing gevonden om de tussen tijd van beide woningen te overbruggen waar wij nog niet over hadden nagedacht. kortom een Top vrouw.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
24 juni 2017
L.J. van den Berg
na het succes van de verkoop van ons huis, heeft Joyce zich vol overgave gestort op de aankoop. Voor haar was het nog makkelijker daar wij onze selectie al gedaan had. Tevens hebben wij haar de vrijehand gegeven binnen een budget range. Hier is zij keurig binnen gebleven en heeft ons gedurende de onderhandelingen keurig geïnformeerd. Bij twijfel kwam zij altijd bevestiging ophalen. Na 1 maand zijn we uitgekomen op woning nummer twee ruim binnen budget. Tevens heeft zij keurig meegedacht aan een tussen oplossing om de periode tussen verlaten eigen woning en aankoop/overdracht nieuwe woning te overbruggen. ook hier heeft zij de onderhandelingen voor gedaan op eigen initiatief. Helemaal top. ] kort door de bocht. Je bent gek als je met joyce geen zaken wilt doen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
08 juni 2017
Lynda Bekius
Tevreden over het directe contact wat er is geweest. Vriendelijke mensen. Minder tevreden dat er twee makelaars de bezichtiging deden terwijl bij de kennismaking is gezegd dat Joyce de bezichtigingen ging doen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
07 juni 2017
Susan Mensink
Tevreden over de persoonlijke maar toch ook zakelijke benadering en wat de meest prettige en gunstige resultaten zal geven voor de verkoper. In ons geval geen belastende en langdurige procedure met kijkers over de vloer en een goed gepresenteerde verkoop. Advies wanneer gevraagd, duidelijke communicatie en een zeer vlotte afhandeling. Mijn complimenten!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
18 mei 2017
Peter Verhaar
Prima Makelaar, vlot en modern, zeer oplettend. Appartement voor ons verkocht voor een goede prijs.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
11 mei 2017
lars
binnen anderhalve week verkocht zoals de uitdaging was. complimenten. goede communicatie.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
08 mei 2017
Arife Ozdil
Wij vinden een hele goeie team samen.Ze helpen je graag en je krijgt snel een reactie terug via WhatsApp. Binnen een paar weken het huis verkocht super!! Bedankt Joyce.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 mei 2017
Eveline Voortman
Zeer tevreden over de dienstverlening van het Mercurius Team. Accuraat, punctueel en het huis bijzonder snel en goed verkocht. Professionele presentatie van de woning waar vooraf ook goed in wordt geadviseerd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
26 april 2017
Pennings
Duidelijk, zakelijk, proactief, goede prijs-kwaliteitverhouding, marktkennis, grote kennissenkring, sympathiek, snelle verkoop!Aanrader voor mensen in Deventer en omgeving.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 april 2017
Lianne van Beek
Wij hebben een hele snelle verkoop gehad! Zeer tevreden over de communicatie. Niks is raar wat je vraagt. Via een Whats app bericht snel antwoord en daardoor zeer betrokken bij de verkoop en ontwikkeling over de woning! Ik zou Mercurius aan iedereen aanbevelen!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 april 2017
Albert Klappe
We hebben ervaren dat Mercurius Makelaars als een team werkt. Uiteraard de makelaar maar ook de secretaresse stelt zich goed op de hoogte van onze woning. Hierdoor kunnen vragen van potentionele kopers snel worden beantwoord. We werden constant op de hoogte gehouden en er was goede afstemming over de strategie bij de verkoop. En uiteraard was het door Mercurius Makelaars goed kennen van de markt en ons daardoor goed kunnen adviseren erg belangrijk. We zijn zeer tevreden over de snelle verkoop en de verkoopprijs.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
09 april 2017
Marijke Brouwer
Hij werkt snel en hij doet wat hij beloofd heeft. Dus nooit eindeloos wachten maar je krijgt heel snel antwoord. Daarnaast heeft hij heel vriendelijk personeel. Ons cijfer is een dikke 9
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9
21 maart 2017
Dennis van Meggelen
Enthousiast, luisterd naar je mening en verkocht ons appartement zeer snel!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
09 maart 2017
M.J.K.M. van Rijswijk
Informatie overzichtelijk. Goede adviezen en vriendelijke afhandeling.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
01 maart 2017
hans drost
Super vriendelijke en deskundig contact. Snelle reactie op mailtjes en telefoontjes. Dat is fijn. Goede adviezen, maar toch ook ruimte voor een eigen idee.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
17 februari 2017
Erwin vd burgt
Het huis binnen 1 dag verkocht. Beter kan toch niet?
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
16 februari 2017
JFG Overvelde
Tevreden over de gang van zaken in zijn geheel. Huis is, op advies, eerst in de stille verkoop geweest. De tijd tot oplevering nieuwe woning was te lang. Blijkt goede keuze te zijn geweest. Uit de stille verkoopgesprekken door de makelaar bleek er belangstelling voor onze woning te zijn. Verkoop was dan ook snel gebeurd, zelfs zonder bord in de tuin, slechts twee bezichtigingen, geen Funda.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 6
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
15 februari 2017
Guus Alders en Nova Kappert
Het was erg fijn samenwerken met Remy. Ons huis was binnen 1 week verkocht en ver boven de vraagprijs. Zeer korte lijntjes qua communicatie en zelfs via Whatsapp was hij goed te bereiken. Kortom wij zijn dik tevreden!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
10 februari 2017
j.dekker
we zijn tevreden vanwege de goede en vlotte communicatie
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
06 februari 2017
Marieke jochaniak
Goede makelaar, eerlijk oprecht en geen moeilijk gedoe.Zijn goedbereikbaar en helpen je overal mee
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 februari 2017
L.O. Derks
We hebben een positieve ervaring met Mercurius Makelaars en zijn erg tevreden over het verkooptraject van onze woning. Het enthousiasme, de actieve benadering en de wijze waarop onze woning werd gepresenteerd spraken ons direct aan. Het contact met zowel Joyce als Remy verliep bijzonder prettig, zowel telefonisch, per e-mail als zelfs via Whatsapp. Daarnaast hebben ze gezorgd voor de mooie presentatie van onze woning op Facebook, Twitter, funda & de website van Mercurius. Dit heeft allemaal bijgedragen aan de snelle verkoop van onze woning. Top!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
23 januari 2017
Annemie Kleine Schaars
Korte lijntjes duidelijke afspraken
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
18 januari 2017
Ron Peters
Tevreden over de verkoopprijs van de verkochte woning. Tevens tevreden over de aandacht en de behandeling van de administratieve zaken tijdens het verkoopproces.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
09 januari 2017
engelien steenbergen
altijd bereikbaar,vriendelijk,professioneel
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
09 januari 2017
Bernadette zwiers
Ik ben tevreden over de klant vriendelijkheid van makelaardij Mecurius van zowel de makelaar Remy en de receptie. Ook de doortastendheid tijdens de intake spreekt mij aan. Kort maar krachtig.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
30 december 2016
H. Bronswijk
Toewijding ,accuraat en commercieel
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7
28 december 2016
Wouter
Zeer snelle verkoop, binnen twee weken was mijn appartement verkocht , dus zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9
20 december 2016
Ron Peters
Zeer tevreden: Duidelijkheid Persoonlijke benadering Snelle en actieve aanpak Prijsbewust
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
09 december 2016
Angelique van Tongeren
We zijn goed geholpen,enthousiasme van de mensen bij mercurius is en voelt ook prettig.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
09 december 2016
Joke van Schie
Ik wil de beoordeling stellen op een 9,5. De gesprekken die wij hebben gehad zowel voordat ons huis in de verkoop ging hebben wij als prettig ervaren. Recht door zee en daar houden wij van.En er werd ook naar ons geluisterd, dat is erg fijn. Remy heeft prachtige foto's gemaakt voor de site en de brochure. Het mooie weer die dag gaf nog een extra tintje. Mensen om ons heen zeiden wel eens, waarom hebben jullie voor een makelaar gekozen uit Deventer?? Wat brengt hij extra? Onze mening was, jong en gedreven met een frisse uitstraling. Toen wij hem voor het eerst spraken was hij net begonnen. Dan speelt de gunfactor ook mee.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
06 december 2016
Dommerholt
Fijne omgang met mensen Goede respons Duidelijke communicatie Min punt vind ik de prijs.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
06 december 2016
Ron Koerhuis Joyce Beumkes
Wij zijn erg te spreken over Mercurius Makelaars! Wij zijn geholpen door Joyce Spijkerman en wij zijn zeer content met de manier waarop zij ons heeft geholpen. Vanaf het eerste moment was er een klik en hadden wij het gevoel begrepen te worden. Op appjes of e-mailberichten werd binnen een paar minuten tot een uur geantwoord of zij belde ons. Ze is erg bekwaam en had altijd het beste met ons voor en onze belangen werden altijd voorop gesteld. Wij hebben de samenwerking met haar als zeer prettig ervaren! Wi zouden Mercurius Makelaars direct aanbevelen bij vrienden en familie!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
21 november 2016
M.T.M. Wolsing
snel, vakkundig en betrouwbaar
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,4
13 november 2016
Jurgen
Ons huis is zeer snel verkocht. O.a. door de actieve inzet van Facebook ter promotie.
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

9,4
09 november 2016
Familie Boom
Het verkopen van je woning is een onzekere periode, je wil graag gisteren verkopen tegen de beste prijs en de juiste condities. De begeleiding door Remy en Joyce is fantastisch, ze stelden samen met ons als verkoper een doel en stemden daar de verkoopstrategie op af. Op de momenten dat je te snel wil, grijpen ze op een prettige manier in, met een optimaal rendement als doel. In het geval van vragen of opmerkingen scoort de reactiesnelheid van Mercurius Makelaars bovengemiddeld, ze zijn zeer goed bereikbaar via alle denkbare communicatiemiddelen. Onze verwachtingen zijn overtroffen! Samenvattend: Mercurius Makelaars beschikt over de juiste kennis van de huizenmarkt, maar ook over een gezonde dosis mensenkennis. De combinatie van beide factoren maakt Mercurius Makelaars in onze optiek het makelaarskantoor van Deventer en Omstreken.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
17 oktober 2016
M. Mol
Prima geholpen, goed geluisterd, snel gereageerd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
21 september 2016
Otto Edelijn
Het geheim van mercurius zit hem denk ik in het feit dat het een hele vlotte club is die uit het grijze circuit is gestapt wat makelaars, naar mijn mening, nog wel eens typeert. Ze maken zeer goed en uitgebreid gebruik van social media en de lijnen zijn kort. Met name social media is het geheim naar mijn mening. De teasers voordat een pand op funda komt zijn ook erg sterk (Facebook) Daarnaast is er veel kennis van deventer, werkt men ook met makelaars in deventer en heeft men hierdoor veel up to date kennis om tot een goede prijs te komen (gewoon dmv ervaringscijfers) Waar men voor de toekomst wel op moet letten is dat het niet te popie jopie wordt. Het blijft natuurlijk een zeer serieuze aangelegenheid. Maar dat is aan het team wel toevertrouwd.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
21 september 2016
T. Ertan
Wij zijn zeer tevreden omdat alle medewerkers van Mercurius Makelaars de afspraken nakomen. Remy had aangegeven dat onze woning volgens hem binnen 3 maanden verkocht zou worden. Tot onze verbazing was onze woning binnen anderhalf maand verkocht. Dat is heel snel gegaan. Ze bellen netjes om bezichtigingen in te plannen en krijgen altijd een terugkoppeling. Ze zijn altijd goed bereikbaar. Bijkomend voordeel is dat ze de markt goed kennen en de juiste marketing acties uit zetten. Heel erg bedankt Mercurius Makelaars voor alle medewerking en samenwerking.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
01 september 2016
Marien Schuler
Dit makelaars kantoor beschikt over personeel wat uitermate Enthousiast is. Erg Snel met reageren is en hun Afspraken erg goed nakomen. Daarnaast beschikken zj over een grote mate van Creativiteit en Marktkennis. Kortom een Keurige en duidelijke gang van zaken en een Prettige samenwerking.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,2
26 juli 2016
H.G. Oonk en W.P. Oonk-Schonewille
Er wordt duidelijk afgesproken wat je van de makelaar kunt verwachten. Niets meer niets minder. Er wordt goed gecommuniceerd hoever de onderhandelingen zijn, na een bezichtiging wordt er doorgesproken wat de bevindingen zijn enz Een makelaar om aan te bevelen
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
18 juli 2016
Freddy en Ingrid van den Brink
duidelijk efficient goede vakkennis vriendelijk laagdrempelig goede service meedenkend
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
17 juli 2016
Dennis Letteboer
Een representatieve no nonsens makelaar met duidelijke uitleg over hoe ze de verkoop gaan aanpakken en een heldere communicatie na elke bezichtiging. Kortom uw woning is bij Mercurius in goede handen!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
30 juni 2016
Saviëlle Roemeling
Remy is een professionele, gedreven en enthousiaste makelaar. Prettig in de omgang en tijdens de oriënterende afspraken geeft hij duidelijke uitleg over het hele verkoopproces en komt hij met goede argumentatie voor het vaststellen van een realistische vraagprijs. Daarnaast neemt hij de tijd om even een rondje door het huis te lopen om tips te geven om het huis verkoopklaar te maken en hoe je je huis het beste kunt presenteren op de foto's en tijdens de bezichtiging. Voordat hij ons huis op funda heeft gezet, is deze eerst via een preview op social media geplaatst waardoor er al veel mensen geïnteresseerd raakten. Hij maakt erg goed gebruik van de social media kanalen en daarbij zijn netwerk. Bij ons heeft dat geresulteerd in een verkoop van ons huis binnen 1 dag.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
21 juni 2016
Martijn & Sylvia
De combinatie van een realistische prijsstelling, goede styling- en verkoopadviezen, prachtige foto's en prettige ondersteuning in het onderhandelingstraject, heeft gemaakt dat ons huis zeer snel en onder goede voorwaarden verkocht is.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
21 juni 2016
Fam. ten Wolde
Super tevreden!!! Wij komen woorden te kort om Mercurius Makelaars uit Deventer te complimenteren. In het begin waren wij best nieuwsgierig hoe het zal zijn om met een makelaar aan tafel te zitten, want dat was voor ons de eerste keer en dus spannend. Mercurius Makelaars kwam voor de eerste keer bij ons thuis en vrijwel direct hadden wij een bijzonder prettig gevoel, dit gevoel is alleen maar sterker geworden en gebleven. Mercurius Makelaars is een bijzonder prettig makelaarskantoor gekenmerkt door: - uitstekende kennis van de woningmarkt - laag drempeligheid - no nonsens - snelle en informele communicatie - communicatie via meerdere kanalen zoals telefoon, mail, app, sms - enz.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
06 april 2016
Peter Duijne
Mercurius makelaars is net gestart. Dhr Everink is een zeer gedreven makelaar, want nadat we het verzoek om ons huis te verkopen op zijn site hadden geplaatst, werden we een uur later gebeld voor afspraak. Een week later hadden we een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Bij andere makelaars die we ook hadden benaderd duurde het allemaal langer of is er zelfs niet de moeite genomen om contact op te nemen. Daarom hebben we vrij snel besloten om voor Mercurius Makelaars te kiezen voor de verkoop van ons huis. Overal is aangedacht foto,s maken met mooi weer, met een hoogte camera en ook over de aankleding van ons huis zijn adviezen gegeven door Mercurius makelaars. De verkoop van ons huis heeft langer geduurd dan gemiddeld, maar er werden door dhr Everink kosteloos nieuwe foto's gemaakt om de verkoop in beweging te houden en hij bleef vertrouwen uitspreken in een goede afloop. Toch waren we het goede gevoel in Mercurius makelaars, mede gevoed door de buitenwereld kwijt. De verkoop van het huis duurde voor ons gevoel lang en uit de akties die op touw gezet zijn kwam voor ons gevoel weinig tot niets. We zijn daarover in gesprek gegaan met dhr Everink en we hebben alle ongenoegen gespuid, Mercurius makelaars was zeer transparant in verstrekken van gegevens en na een uurtje "sparren" was het goede gevoel weer helemaal terug. De laatste 2 bezichtigingen van ons huis zij gedaan door mevrouw Spijkerman en op 16 maart is er een akkoord gekomen en het huis is verkocht onder voorbehoud. mevrouw Spijkerman heeft alles goed begeleid en is overal bij aanwezig geweest. Zelfs bij de taxatie door een andere makelaar. We zijn erg blij met onze keuze voor Mercurius makelaars Remy & Joyce jullie zijn een topteam!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
23 maart 2016
E.H. Ruitenbach
Uitstekende strategie heeft geresulteerd in een relatief snelle verkoop van mijn woning.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9
22 maart 2016
Familie van der Ven
Zeer bekwame makelaar, die precies weet hoe het werkt! Binnen een dag ons huis verkocht!!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
23 februari 2016
D.M. Mendel-Westra
De makelaar is ambitieus. Geen verkooptrucjes vooraf, maar aangeven dat het de uitdaging voor de makelaar is om deze woning toch te verkopen. De prijs is erg hoog. Misschien meer specificeren en koppelen aan de activiteit/dienst die geleverd is.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
23 februari 2016
Peter Wit
Remy Everink is gedreven, eerlijk, kritisch, en heeft altijd de klant op de eerste plaats staan. Hij weet precies wat er in "zijn" stad gebeurt als het gaat om huizen en is oprecht blij voor zijn klanten als zij hun droomhuis gevonden hebben. Wij hebben nu drie keer gebruik gemaakt van zijn diensten als verkoopmakelaar en twee keer als aankoopmakelaar. Het feit dat wij niet eens andere makelaars benaderen om ons huis te verkopen wil al wat zeggen over onze tevredenheid. Hij is een makelaar in hart en nieren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
20 februari 2016
Mentink/Langenakker
Super service en een echte verkoper!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
12 februari 2016
A. van Dijk
Mercurius Makelaars ging actief aan de slag om mijn woning te verkopen, al vanaf het moment dat ik verteld had dat ik daar plannen voor had. Naast de standaard dingen als foto's en Funda, hield Remy Everink zijn ogen en oren open bij iedereen die hij tegenkwam, zodat er al belangstelling voor mijn woning was nog voor er maar één foto gemaakt was. Daarnaast verliep de communicatie vlot en soepel, via mail, telefoon en berichten. Van verkoper werd ik koper, op zoek naar een ander huis, en ook in die fase kijkt Mercurius over mijn schouder mee. Heel prettig, want een huis verkopen en kopen doe je niet vaak.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
09 februari 2016
Steven den Boer
Duidelijke uitleg, altijd bereikbaar voor vragen en huis snel verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
21 januari 2016
anton kers
Makelijk in omgang.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
18 januari 2016
Ismail Ekici
Een huis of Funda zetten kan elke makelaar, maar een huis verkopen is echt een vak apart heb ik al begrepen. Ik ben van begin tot eind erg goed begeleid en geadviseerd door Mercurius makelaars. Remy is een enthousiaste makelaar die zijn afspraken snel en accuraat nakomt. Wat ik zelf prettig heb ervaren is dat hij in contact blijft en om de 2-3 weken een status update geeft en creatieve manieren bedenkt om het huis extra onder aandacht te brengen. Kortom is Mercurius Makelaars zeker een aanrader.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
28 december 2015
Hans
Remy heeft ons uitstekend geholpen bij de verkoop van ons huis. Kenmerkend voor zijn service is de reactiesnelheid en prettige omgang. Door tegenslagen laat hij zich niet uit het veld slaan, maar blijft meedenken en met nieuwe ideeën komen. Dankzij hem hebben we een mooi nieuw huis kunnen kopen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
26 december 2015
Jeffrey Schaaf
Betrokken, toegankelijk, laagdrempelig, modern en positief.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
25 december 2015
Christian Steenhuis
Remy is direct, eerlijk, geeft goed advies en heeft veel kennis van de markt. Mercurius Makelaars is heel zichtbaar in de markt, dit zorgt er voor dat het bereik naar de potentiële kopers en verkopers heel goed is. Onze woning heeft 4 weken te koop gestaan. En wij zijn niet de enige die snel verkopen, kijk maar naar de statistieken. Alle drie de basiselementen zijn goed: - de presentatie - de prijs - een actieve makelaar Met vriendelijke groet, Fam. Steenhuis
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
21 december 2015
S. Dellink
Korte lijnen, open en eerlijk, goed overleg
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
18 december 2015
Remi Lugtenberg
Door Remy zijn deskundigheid en goede netwerk ( fotograaf stylist enzv.) Heeft hij ons huis in 1 dag verkocht. 1e kijker en direct verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
30 november 2015
Christian en Nienke
Remy is goed bereikbaar, duidelijk en reageert snel. De combinatie van goed advies van de verkoopstyliste, hard werken door ons om ons huis mooi te presenteren, een Facebookcampagne en op het juiste moment plaatsen op Funda heeft ervoor gezorgd dat we ons huis binnen twee werkdagen verkocht hebben voor de verkoopprijs! Remy heeft hier een heel groot aandeel in gehad en we zijn dan ook heel tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
23 november 2015
Karen Kotten Lips
Remy is een zelfverzekerde en enthousiaste vakman met veel ervaring in de branche. Hij schakelt en handelt snel. Hij respecteerde onze eigen mening en visie ondanks dat hij het niet altijd met ons eens was. Hij is goed bereikbaar ook in de avonden, dat is prettig. In return vraagt hij jouw vertrouwen in zijn handelen. Wanneer je zelf graag alle controle wilt houden voelt dat soms moeilijk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
21 november 2015
Mascha Hulshof
Mercurius makelaars heeft ons goed geadviseerd omtrent het in de markt zetten van onze woning. Ook heeft hij daarbij ons eigen uitgangspunt meegenomen en daaraan vastgehouden waardoor wij de woning erg snel konden verkopen tegen een goede prijs.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
04 november 2015
Jack Boermans
Actie, no nonsense, werkzaamheden kunnen ook in de avond en op zaterdag. Als de telefoniste vriendelijker was geweest was het een 9 geworden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
02 november 2015
j schoenmakers
Jonge, enthousiaste makelaar. Professioneel maar wel laagdrempelig, iets wat ik zeer prettig vond. Houd je goed op de hoogte van alles, neemt snel contact op na een bezichtiging en reageert snel op emails/voicemails. Zeer prettige makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 oktober 2015
Jelle
Ik ben erg tevreden over Mercurius Makelaars! Zeer pro-actieve aanpak gedurende het hele verkoopproces, in iedere stap ging het om kwaliteit en het vergroten van kanzen! De makelaars waren realistisch, scherp en overduidelijk zeer ervaren op de huizenmarkt! Succes Mercurius Makelaars!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
25 september 2015
RG Geluk
Ik ben erg blij met de wijze waarop Remy Everink ons huis heeft helpen verkopen. Remy bied meerdere service pakketten aan zodat je zelf de keuze hebt, in wat je wil inzetten. Wij hebben gebruik gemaakt van het pakket waarbij een styliste adviezen komt geven. Hierdoor hebben we ons huis voor de verkoop, zo aantrekkelijk mogelijk kunnen inrichten. Wat ons ook heel erg aansprak was dat Remy goed gebruik maakt van "social media" waarmee veel mensen worden bereikt en wij zelf, de berichten ook actief kunnen delen met ons netwerk. Remy heeft ons tijdens het gehele proces op een prettige manier bijgestaan. Hij is een professioneel, betrokken en positief gedreven makelaar. Ons huis was met 3 weken verkocht!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
22 september 2015
S.C.Hondman
netjes komt afspraken na flexibel houd goed contact met klanten,geeft goede advies kan altijd naar toe bellen je krijgt hem altijd te spreeken en belt je terug.neemt de tijd voor je.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 september 2015
Wilma Kappers
Mercurius Makelaars maakt optimaal gebruik van social media en dat spreekt mij erg aan. Mede hierdoor was mijn woning binnen een dag verkocht!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
11 september 2015
B. Bergevoet
Zeer professioneel, van deze tijd, fris en snel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
09 september 2015
Natalie Barbie
Zeer gedreven, vriendelijke en positieve benadering. Werkt duidelijk en accuraat.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
08 september 2015
Jet KleinVelderman
Remy werkt duidelijk en is eerlijk. we zijn goed op de hoogte gehouden over de gang van zaken. Ons huis is binnen 3 weken verkocht, echt een aanrader.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
31 augustus 2015
Jeroen Leenarts
Heldere duidelijke taal. Wel te merken af en toe dat het een eenmanszaak is, maar dat beperkt ook weer de overhead die hij door moet belasten aan zijn cliënten.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9
26 augustus 2015
Michel van Tongeren
Huis supersnel verkocht en alle afspraken goed nagekomen. Mijn verwachtingen zijn overtroffen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
23 augustus 2015
Johan Wielens
Duidelijke taal,enthousiast,goeie presentatie. Kan goed luisteren en heeft verfrissende eigen ideeën.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
10 augustus 2015
Peter van der Kreeft
De makelaar (Remy Everink) heeft het verkoop proces van A t/m Z geweldig begeleid. Zijn input en goede raad was van geweldige waarde. De presentatie van het huis op Internet met de extra innovatieve dimensies zijn uniek. Daarbij is zijn persoonlijke betrokkenheid enorm.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 augustus 2015
Erik Schoterman
Zeer tevreden, komt afspreken na, goede communicatie.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
06 augustus 2015
sando doornberg
Helder communicatie geen poes pas. Doet veel kent de markt. Super service
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
21 juli 2015
Dennis Stooter
Erg tevreden over de snelle en professionele afwikkeling. Huis is binnen een week al verkocht!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
30 juni 2015
Ria Catsburg
Zeer tevreden en blij met mn gemaakte keuze uit de drie makelaars. Remy Everink is een gedegen, accurate, enthousiaste en gepassioneerde makelaar die alles op alles zet en zijn werk met veel plezier en passie uitvoert. Komt zn afspraken na, rapporteert zeer snel en prettig in de omgang. Legt ook linken tussen klanten.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
26 juni 2015
Orhan Arslan
Remy was betrokken en kon prima inleven in onze situatie. Hij heeft ons goed begeleid, en wat heel belangrijk was voor ons is dat hij alle vertrouwen van ons heeft gekregen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
21 juni 2015
Shirley Leidelmeijer
Komt zijn afspraken na. Neemt alle tijd voor je. Prettige manier van werken. Wij houden van straight to the point, dan zit je bij Mercurius Makelaars goed. Al met al, zijn wij zeer tevreden met Mercurius Makelaars.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM