9,2
Tesselaar Makelaardij
HEERHUGOWAARD
  • Enthousiasme: 9,4
  • Snelheid van reageren: 9,2
  • Afspraken nakomen: 9,4
  • Creativiteit: 9,0
  • Marktkennis: 9,3
Neem nu contact op
9,6
19 oktober 2017
Robin Wijker
Mijn huis is bovenverwachting goed verkocht, en ook nog eens binnen enkele weken. Het contact verliep heel soepel en plezierig, zowel over de telefoon als Whatsapp. Jim is bekend met de lokale huizenmarkt, is enthousiast en geeft realistische verwachtingen. Je wordt uitstekend op de hoogte gehouden gedurende het verloop van alle bezichtigingen en verwachtingen. Ook de service tijdens het bezoeken van de notaris en na de koop waren prima. Al met al heel tevreden en een ieder aan te raden om je huis door Tesselaar Makelaardij te laten verkopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
16 oktober 2017
Erik Manshanden
Actief en enthousiast, veel kennis van zaken
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 7

10
13 oktober 2017
Fam In 't Panhuis
Makelaardij Tesselaar kent de markt en weet exact hoe hierop te anticiperen. Jim en zijn team zijn gedreven en hebben geen 8 tot 5 mentaliteit bij eventuele vragen en/of overleg. De verkoop van ons huis is snel, maar vooral soepel verlopen. Dit is een goed stel !!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
10 oktober 2017
F.H.Ooteman
Vooral de makelaarsassistente Alice is een tópper
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 7

10
09 oktober 2017
T. de Wit
Woning gekocht; Jim als aankoopmakelaar. Jim Tesselaar is een zeer gedreven makelaar die alles uit je woning wilt halen. ook als aankoopmakelaar gedreven om de laatste 500 eu eruit te halen, elk tientje is er één volgens zijn zeggen. Tevens goede tips om de woning volledig in het zonnetje te zetten. Ook als Jim minder werk aan de aankoop of verkoop heeft meld hij dat keurig netjes en dat zie je dan vervolgens terug in zijn overzichtelijke factuur, zo hoort het dus! bij de schouwing scherp en oplettend, daar hadden wij dus wat aan. Tot de 17e november, dan passeert onze eigen woning bij de notaris, ook daar ben je weer bij. Top Jim, Bedankt
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
25 september 2017
Henk Mink
Jim is een gedreven en enthousiaste man. Commercieel in de goede zin van het woord. Ziet altijd kansen en heeft daaraast een uitgebreid netwerk in Heerhugowaard.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
24 september 2017
Willem Ruijs
De Hr Tesselaar heeft ons zeer goed geholpen met het verkopen van ons huis. De Tesselaar is zeer vakbekwaam en weel alles goed op te lossen. Hij werkt tot in de puntjes, en hij is erg precies, wat wij ook zeer op prijs stellen, ook heeft hij een hele goeie mensen kennis . Ook weet hij alles goed uit te leggen, en heeft daar veel geduld voor over. Hij doet wat hij zegt , en doet wat hij moet doen. Ik geef hem een 10.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
19 september 2017
Cees
Wij zijn super geholpen door Jim en zijn medewerkers! Hij heeft ons na alle tevredenheid super geholpen met de verkoop van ons huis, dit resulteerde daarom ook tot een top opbrengst en een snelle verkoop. Ook hebben wij via Jim Tesselaar onze droomwoning kunnen aankopen, al met al dik tevreden, ik kan hem iedereen aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
19 september 2017
WTE
De verkoop van het huis is tot volle tevredenheid opgestart en succesvol afgerond.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

4,6
10 september 2017
Remvo
-Er werd beweerd dat eerdere overdacht niet mogelijk was. Werd later echter door de kopende partij benaderd met de vraag of de overdracht vervroegd kon worden (zoals tijdens het tekenen van het voorlopig koopcontract al was besproken) - tijdens overdracht bleek Jim op vakantie. Hiervan waren wij totaal niet op de hoogte (betreft een 1 man zaak). Als vervangen waren er 2 totaal onbekende personen op ons afgestuurd. Dit gaf een wat ongemakkelijk situatie en een amateuristisch afschouw. Ook voelde deze zich niet genoodzaakt om mee te gaan naar de notaris voor de uiteindelijke overdracht. - meest opmerkelijke was dat de kopende partij WEL op de hoogte was van diens afwezigheid. Blijkt dat de kopers en onze makelaar onderling ook contact met elkaar hadden omdat deze interesse hadden in een ander pand uit zijn portefeuille. Hierdoor bekruipt mij erg het gevoel dat ons pand is gebruikt als wisselgeld om hiermee een dubbelslag te kunnen binnen halen. Ik heb dus totaal niet het gevoel dat Jim onze belangen juist heeft behartigt en er het maximale heeft uitgehaald.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 5
  • Afspraken nakomen: 2
  • Creativiteit: 3
  • Marktkennis: 5

9,2
17 augustus 2017
joop Bergen
wij zijn heel tevreden over de behandeling bij de verkoop van onze woning, alles is ons heel duidelijk uitgelegt en wij zijn zeer tevreden over de begeleiding van het begin tot het einde. Jim en zijn medewerkers zijn heel betrokken bij jou als client en zijn altijd bereid voor jou het beste te be rijken.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
08 augustus 2017
S.v.Langen
Snelle actie bij start verkooppoging. Goede communicatie en wisselwerking. Goede adviezen bij "verkoopklaar" maken van de woning. Zeer plezierige en accurate afwikkeling na verkoop.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
08 augustus 2017
Robert en Marije Knijn
Met Jim heb je een goede makelaar in de arm. Ook iedereen op kantoor werkt keihard om het je naar de zin te maken. Kortom Tesselaar Makelaardij staat als een compleet team voor je klaar om jouw opdracht z.s.m. voor elkaar te krijgen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,2
31 juli 2017
D. Doffer
Goede begeleiding en afhandeling van verkoop.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
31 juli 2017
Jos
Jim Tesselaar is een persoon die de huizenmarkt in Heerhugowaard heel goed kent. Geeft goede adviezen en is rechtlijnig in zijn benadering, hij is niet af te brengen van zijn ideeen.Deze blijken in de praktijk te werken. Startprijs is een discussie, deze hebben wij in ons geval hoger gelegd.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
30 juli 2017
H.J.M. Kocken
Ik ben zeer tevreden over Tesselaar Makelaardij. Ik heb een woning in het duurdere segment en toch was mijn woning binnen 3 maanden verkocht. Ik vind dat een hele knappe prestatie. De makelaar heeft mij vooraf alles heel duidelijk verteld en geen onzin verhalen. Na iedere bezichtiging werd ik uitstekend op de hoogte gehouden dat vond ik heel prettig. Ook het energielabel heeft het kantoor prima geregeld en dat was heel snel voor elkaar voor maar 1 euro. Ik vind alle medewerkers van het kantoor zeer prettig in de omgang. Daarom hebben ze een dikke 10 verdiend.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 juli 2017
Claudio Murtas
Zeer deskundig advies, geen verkooppraatjes of opdringerigheid. Geen kosten vooraf en boven alles is Jim een man van zijn woord!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 juli 2017
R. Mooij
Fantastisch en snel geholpen !
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 juni 2017
Cristelle
Wij zijn zeer tevreden over de samenwerking! Wij werden altijd door Jim en Elles goed op de hoogte gehouden over de voortgang van de verkoop van ons huis en bevelen deze makelaar zeker bij onze vrienden en kennissen aan!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 juni 2017
Andre van Alphen
Jim heeft ons voorzien van prima advies en begeleiding bij de verkoop van de woning van mijn moeder. Jim kiest voor een persoonlijke benadering waarbij professionaliteit voorop staat. Door zijn uitstekende adviezen waren we de woning binnen een week kwijt. Topmakelaar
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 juni 2017
Mike van Alphen
Jim en zijn kantoor hebben ons super geholpen na het overlijden van onze moeder om het huis goed en snel te verkopen. Deskundig, snel, adequaat en vooral ook sociaal, vriendelijk erg goed. Persoonlijke benadering. Wij zijn blij dat de verkoop snel en goed is verlopen
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 juni 2017
gwm relouw
Makelaar Jim Tesselaar is zeer deskundig en weet exact hoe het staat met de huizenmarkt in de regio. no nonsens advies, en staat voor wat hij zegt. Samen met zijn vriendelijke charmante assistent- makelaar Elles Bakker namen zij de tijd voor die zaken die van groot belang zijn bij de verkoop van mijn woning. wat ik ook erg prettig vond is dat ik ten alle tijden met vragen bij hen terecht kon. een huis verkopen is namelijk net zo spannend als de aankoop. niet vergeten de dames en heer van de binnendienst. ook zij staan je altijd correct te woord en nemen de tijd. mijn huis was binnen 1 week verkocht ! en dat was precies wat de Makelaars mij hadden voorgehouden. kortom...NO NONSENS ! ik adviseer dit kantoor ook zeer aan en beoordeel het met een dikke 10
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
01 juni 2017
gwm relouw
Makelaar Jim Tesselaar is zeer deskundig en weet exact hoe het staat met de huizenmarkt in de regio. no nonsens advies, en staat voor wat hij zegt. Samen met zijn vriendelijke charmante assistent- makelaar Elles Bakker namen zij de tijd voor die zaken die van groot belang zijn bij de verkoop van mijn woning. wat ik ook erg prettig vond is dat ik ten alle tijden met vragen bij hen terecht kon. een huis verkopen is namelijk net zo spannend als de aankoop. niet vergeten de dames en heer van de binnendienst. ook zij staan je altijd correct te woord en nemen de tijd. mijn huis was binnen 1 week verkocht ! en dat was precies wat de Makelaars mij hadden voorgehouden. kortom...NO NONSENS ! ik adviseer dit kantoor ook zeer aan en beoordeel het met een dikke 10
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
09 mei 2017
Frank
Na Jim een mission impossible huis in de verkoop te laten zetten heeft hij meer dan eens zijn waarde bewezen. Of het nou gaat om het meedenken in oplossingen of aandragen van suggesties Jim is je man, zowel voor verkoop en voor verhuur! Niks dan lof en zeker een aanrader!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
01 april 2017
Sjaan Bottenheft
Na enkele makelaars voor de verkoop van mijn huis benaderd te hebben kwamen we in contact met Tesselaar. Dit was een verademing om deze makelaar aan het werk voor je te zien.Enthouasiast, ter zake kundig en meedenkend. Zoals hij je huis kan verkopen zonder de zgn.verkooppraatjes,was perfect. Aanbevelens waardig.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
21 maart 2017
Michelle
Mijn partner en ik zijn zeer tevreden over Tesselaar Makelaardij. Eerlijk en een realistisch advies hebben wij ontvangen tijdens onze zoektocht naar ons perfecte huis. Toen we ons ideale huis hadden gevonden, is er super gehandeld vanuit de makelaar waardoor we ontzettend snel een woning hebben gevonden. Alle processen zijn voorspoedig en zeer naar wens gelopen. Nogmaals ontzettend bedankt Jim!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
19 maart 2017
Kirkenier
Lost problemen snel en goed op.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
10 maart 2017
Marga jansen
Prima makelaar! 100% inzet.duidelijk.altijd bereikbaar voor vragen.Geweldige medewerkers op kantoor.mijn appartement was binnen een paar weken verkocht!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
24 februari 2017
Robert Groot
Jim Tesselaar is een persoon die zegt hoe het zit. Geeft goede adviezen en denkt mee voor en tijdens de verkoop waardoor weet je waar je aantoe bent. Een echte Heerhugowaardse makelaar in hard en nieren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

10
16 februari 2017
Wim Nanne
Houd goed de druk op de ketel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
04 januari 2017
G.Buis
Komt positief over geeft goed advies is vriendelijk en correct
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
04 januari 2017
M. Janssen
Jim is een gedreven en enthousiaste makelaar. Jim is altijd zeer betrokken geweest tijdens het proces, geeft goede adviezen en kent de markt op zijn duimpje. Ons huis is in een korte tijd voor een realistische prijs verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
03 januari 2017
Jan Plugboer
Jim Tesselaar is positief neemt eventuele ongenoegens bij de verkoper weg .Is recht door Zee no nonsens
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8
03 januari 2017
De heer Oudeman
Ik ben zeker tevreden over Jim Tesselaar omdat hij onze woning snel en voor een goede prijs verkocht heeft. Hij heeft veel kennis van zaken, geeft goede adviezen en heeft het proces goed afgehandeld. De medewerkers op het kantoor zijn ook altijd vriendelijk en behulpzaam geweest.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
31 december 2016
Rosemarie
Jim Tesselaar staat voor duidelijke communicatie. Hij neemt ruim voldoende de tijd om je door het proces heen te leiden. Bereikbaarheid is goed, vriendelijke medewerkers op kantoor. Neemt de moeite om je liefde voor je huis door te geven aan de volgende bewoners! Een enthousiaste makelaar!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
30 december 2016
J.H.M.Ven
Zeer correcte en uitvoerige informatie. Juiste handelswijze zodat koop uiteindelijk werd gerealiseerd.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
20 december 2016
Cindy van Stralen
Erg tevreden goed geholpen fijne samenwerking komt na wat hij zegt. Goed bereikbaar houdt je op de hoogte wij zijn erg tevreden over Jim Tesselaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
13 december 2016
P.Koning
Hij zegt wat ie doet en doet wat ie zegt duidelijk en geen onzin dingen recht door zee zeer tevreden
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
04 december 2016
A.G.J.Ramp
hij heeft ons heel goed beleid en was altijd correct Hij heeft ons heel goed geholpen met de verkoop Als je hem nodig had belde hij meteen terug. Wij zijn zeer tevreden over hem
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,8
30 november 2016
Olaf Jonkeren
Goed resultaat: een mooie verkoopprijs en tegelijkertijd heeft onze woning maar kort te koop (en leeg) gestaan, wat het aantal maanden met dubbele woonlasten heeft beperkt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,6
24 oktober 2016
T E Sadik
Als aankoopmakelaar was hij voor ons als een vriend en niet alleen als een makelaar. Hij was enthousiast en reageerde snel op onze vragen. Aan het eind kochten we met zijn hulp een mooie en goedkoop huis.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
06 oktober 2016
Arjan pronk
Is eerlijk en oprecht
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
29 september 2016
Andries Oudshoorn
Jim heeft bemiddeld bij de verkoop van de woning van mijn overleden ouders. Daarbij neemt hij een hoop zorg en verantwoordelijkheid over en toont een betrokkenheid alsof het om zijn eigen woning gaat. Voorts is hij een enorme doorpakker die onmiddellijk regelt wat er geregeld moet worden en bespaart daarmee tijd en geld. Als b.v. het aangezicht van de tuin moet worden aangepakt regelt hij dat op een snelle, voordelige wijze. Door zijn enthousiaste aanpak is de woning binnen 4 weken verkocht voor een goede prijs. Ook een pluim voor de mensen op zijn kantoor die hem daarbij ondersteunen. Met de beste wil van de wereld kan ik geen minpunten aangeven.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 september 2016
Pieter Louter
Jim is snel, helder en tegelijkertijd kritisch. Hij zegt wat hij doet en doet vervolgens ook wat hij zegt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
29 augustus 2016
Willem
Over makelaar Jim Tesselaar ben ik zeer te spreken. Door zijn kennis van de lokale markt zijn we gezamenlijk tot een realistische vraagprijs gekomen. Dit heeft erin geresulteerd dat binnen één week ons huis was verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
23 augustus 2016
Alex
Ik heb mijn huis verkocht via Tesselaar Makelaardij omdat hij niet alleen een grote kennis bezit van het marktgebied maar ook als mens een heel fijn persoon is om mee samen te werken . Hij heeft niet alleen mij maar ook de kopers van mijn huis , op een zeer vakkundige wijze begeleid. Het was nooit teveel, te vroeg of te laat voor hem maar ook niet voor zijn team . Zijn slogan maakt hij helemaal waar [ lees dat maar na op zijn vernieuwde web-site] . Jim , nogmaals bedankt en heel veel succes met je nieuwe zaak.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
10 augustus 2016
groot
Huis snel verkocht en je kon met al je vragen er goed terecht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
03 augustus 2016
Martijn de Roo
Jim heeft onze droomwoning aangekocht voor een zeer scherpe prijs. Wij zijn zeer tevreden over de begeleiding, onderhandeling en werkwijze van de heer Tesselaar. Hij maakt zijn motto "ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg" meer dan waar. Wij zullen hem aan iedereen aanbevelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
02 augustus 2016
Isaac W.A. Sinke
Jim is duidelijk van stof en legt de zaken zeer helder uit. Wat wij bijzonder waarderen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
02 augustus 2016
paul van zutphen
prettig persoon geeft goede tips om de verkoop te versnellen en maakt een mooie brochure
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
13 juli 2016
d.kampen
Kritische beoordeling woning voor de verkoop Duidelijke en goede prijs beoordeling woning Goede foto reportage, natuur getrouw dus geen uitgerekte foto,s Tesselaar staat 24/7 voor je klaar Woning binnen 5dagen verkocht WAT WIL JE NOG MEER?
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
29 juni 2016
sgm burger
Ik heb het als zeer prettig ervaren,door zijn enthousiasme en zijn doortastend optreden lijk alles vanzelf te gaan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
11 mei 2016
Ko Heilig
Jim Tesselaar communiceert open en eerlijk. Een enthousiaste no nonsens guy die je om een boodschap kunt sturen. Durft in de omschrijving van de woning de minder aantrekkelijke punten te melden waardoor dit voor de koper geen directe afknapper bij de bezichtiging is. Koppelt tijdig terug wat zijn ervaring bij de bezichtigingen zijn. Is sturend in de vraagprijs waardoor deze reeel en aantrekkelijk voor kopers wordt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,2
05 mei 2016
Annelies Appelman van Kampen
de heer tesselaar is heel vriendelijk en makkelijk benaderbaar. hij heeft erg zijn best gedaan om mijn huis te verkopen. ook 'savonds en in het weekend. uiteindelijk is het resultaat daar ook naar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
04 mei 2016
Wim Nanne
Goede uitleg wat er allemaal moet gebeuren. Hield mij zeer goed op de hoogte tijdens de periode van verkoop.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

10
04 mei 2016
A. Groot
Jim komt zijn beloftes na. Reageert snel en effectief. Is betrokken en voorkomend. Onderhandeld goed tussen de verschillende partijen. Ons appartement is verkocht en ook die van de koper. Dus heel tevreden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
07 maart 2016
Bakker
Jim Tesselaar maakt echt waar wat hij zegt. Wij hebben de samenwerking heel prettig en positief ervaren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8
04 maart 2016
José bierman
Ik ben zeer tevreden over de verkoop van mijn huis .het is snel verkocht
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,6
03 maart 2016
Yvonne Tesselaar
Altijd een snel antwoord op elke vraag die je stelde! Eerlijk en oprecht advies, ook al was het niet altijd leuk om te horen, het klopte wel. Daar gaat het om. Jim nam de tijd voor de taxatie, en daardoor kreeg ik een prima, reële prijs voor mijn huis.En dus vlot verkocht!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
25 januari 2016
Irene
Ik ben zeer tevreden over zowel Jim als zijn medewerkers. Contact verliep goed en je weet waar je aan toe bent. Als je je huis wilt verkopen, schakel Jim in dan weet je zeker dat je huis verkocht wordt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,8
21 januari 2016
P. ten Hagen
Weet waar over hij praat ( al is het veel......grapje ) Het is duidelijk dat hij alle ins en outs weet van het makelaarschap. Komt zijn afspraken na en belt altijd terug wanneer hij onbereikbaar is. Ook de afwerking na de verkoop is keurig verzorgd. Zijn assistente Marit weet hem perfect te vervangen. Over het algemeen dus bijzonder tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
31 december 2015
Jeroen van Zutphen
Jim Tesselaar is een topper! Na ons appartement bij een andere makelaar tekoop te hebben gehad zijn we overgestapt naar Remax, hier hadden we in de eerste 3 maanden al 80% meer kijkers dan bij de vorige in 1 jaar tijd. Jim geeft eerlijk en helder advies en denkt met je mee. Hijdoet er alles aan om de woning te verkopen. Is er niets te melden dan neemt hij ook geen onnodig contact met je op. ook de cortage is lager dan bij andere makelaars. Ons appartement is toch redelijk snel verkocht ondanks dat de markt hiervoor in Heerhugowaard heel slecht is. Voor ons in de toekomst geen andere makelaar meer!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
28 december 2015
Mariska
Het onmogelijke werd mogelijk gemaakt door Jim Tesselaar. Door zijn medeleven kan ik weer beginnen aan een nieuwe start en daar ben ik hem erg dankbaar voor!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 november 2015
Michel
Jim krijgt van ons een tien met een griffel. Je merkt aan alles dat hij een geboren en getogen Heerhugowaarder is die geniet van zijn werk. Hij zal er alles aan doet om het onderste uit de kan te halen voor zijn klant. Wij zeiden letterlijk tegen elkaar: ''Wat zijn wij blij dat hij niet de makelaar van de tegenpartij is''. Jim is altijd telefonisch bereikbaar, als hij in gesprek is, belt hij snel terug. Hij doet wat hij zegt en komt dit ook na. Plus dat hij ons nieuwe huis zelfs goedkoper heeft aangekocht dan de prijs wij hadden aangegeven te willen betalen. In een woord: SUPER!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
20 november 2015
Dolf Geertzemaa
Jim Tesselaar is wat mij betreft in de branche een topper hij maakt zijn spreuk “IK zeg wat ik doe en doe wat ik zeg” waar. Realistisch in de markt staan, weten wat er in de markt werkt en zeker wat er in de markt niet werkt. Kortom realistisch marktgericht en geen loze beloftes. In de jaren dat ik hem nu meemaak komt hij altijd enthousiast over en dan de en snelheid van reageren en altijd attent. Super!!!!!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
21 oktober 2015
C.J.F. Visser
Jim Tesselaar van Re/max Wonen Heerhugowaard Is een prima makelaar geeft goede tips om je huis er tip top uit te laten zien, en staat ook altijd om vragen te beantwoorden. Hij weet prima waar hij over praat en een zeer goede begeleiding van af het eerste gesprek tot dat de overschrijving is geweest bij de notaris, en zelfs daarna nog als het nodig is. Wij hebben nu 2 keer zaken met elkaar gedaan zowel als verkoop en aankoop makelaar en dat zouden we zo weer doen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
05 oktober 2015
Kees van Diepen
Helder verhaal en goede tips inzake verkoop
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
22 september 2015
Gerald
Jim je bent een topper! Hoewel ik zelf niet zo snel het onderhandelingsvraagstuk zou overlaten aan iemand anders, ben ik maar wat blij dat ik het aan Jim heb overgelaten. Hij heeft ons goed geholpen, en niet onverdienstelijk. Het heeft ons nota bene velen euro's gescheeld.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
31 augustus 2015
Maaike
Tevreden: Woning was heel snel verkocht! Brochure en advertentie waren prima, netjes en eerlijk en zoals we dit wilden. Goede foto's. Jim heeft dit goed aangevoeld. Hij schept geen te hoge verwachtingen maar blijft aan voorzichtige kant. Informeel contact en snel schakelen. Je kan er zeker van zijn dat je woning verkocht wordt omdat Jim er volgens mij alles aan zal doen om dit te bereiken. Een goede verkoper die mensen goed kan inschatent. Minpunten Druk Tijdens accepteren bod voelden we ons wel onder tijdsdruk gezet. Dat voelde niet prettig en was niet nodig. Resultaat was hetzelfde geweest in dit geval en gevoel was dan wat prettiger geweest. Bord verkocht stond een dag na accepteren bod in de tuin. Dit overviel ons en gaf vragen van buren enzo. Volgende keer in zo een situatie als bij ons dit van te voren even melden is prettiger.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
30 augustus 2015
A. Hes
Jim is een enthousiaste makelaar. Je weet wat je aan hem hebt. Is duidelijk met communiceren. En houdt zich aan zijn afspraken.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
22 juli 2015
Anita van den Bos
Bij REMAX/JIM Tesselaar, ga je stap voor stap door het proces van het verkopen van je huis. Duidelijkheid wat er moet gebeuren, wil je het beste resultaat bereiken. Na het opknappen van het huis, gaat het proces heel snel, huis ging snel in de verkoop en eigenlijk al snel de eerste bezichtigers. Jim is zeer actief bezig, wat als resultaat heeft gebracht dat mijn huis (appartement binnen 2 maanden al verkocht is!!) Bedankt JIM TESSELAAR
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
21 juli 2015
Jos Vriend - Molenaar
Mijn vader heeft zijn huis te koop gezet bij Remax Makelaar Jim Tesselaar in Heerhugowaard. De samenwerking hebben wij als zeer prettig ervaren. Hij stond ons op elk moment van de dag met raad en daad bij. Het huis is ook zeer snel verkocht. Van alle dingen die Dhr. Tesselaar voor ons deed werden we keurig op de hoogte gehouden. We hebben de samenwerking als zeer positief ervaren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
20 juli 2015
michiel wagenaar
Klantgerichte en vriendelijke service!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
12 juli 2015
Frans
Zeer tevreden over Jim Tesselaar. Ik heb Jim ervaren als een eerlijke en actieve makelaar die de markt goed kent en werkt met een reële vraagprijs. Jim weet potentiële kopers goed te begeleiden. Daarom is ons huis in zeer korte tijd tegen de gewenste prijs verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
02 juni 2015
Felix van Moll
adequate en vriendelijke antwoord op vragen. Goede prijs onderhandeld. Snelle reactie en praktische hulp geboden.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
02 juni 2015
martin krijger
ons huis is snel en goed verkocht.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
18 mei 2015
a.visser
prettig contact
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
03 april 2015
ronald
Duidelijke en heldere communicatie ! Hij doet wat hij zegt en zegt wat hij doet. Zeer prettige man om mee te werken. Groet, Ronald en Kim Posthumus
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,4
24 maart 2015
W.Kocken
Makelaar is gedreven, accuraat en harde werker.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
09 maart 2015
Henk van Putten
Jim weet waar hij het over heeft. Zijn marktkennis is prima en schat zaken goed in. Ondanks de lastige markt heeft hij ons huis binnen redelijk korte termijn weten de verkopen voor een goede prijs.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
08 maart 2015
Esther en Mark
Jim Tesselaar weet wat er in de markt speelt. Zeer professioneel en denkt altijd vanuit de klant. Zowel ons verkopers als klant, maar ook zeker uit perspectief wat een potentiële koper, de klant van Jims klant, zoekt. Jim heeft simpele, heldere en dus doeltreffende adviezen gegeven die ons de kans gaven ons huis op de juiste manier te verkopen. Jim zet van te voren zijn plannen uit, zodat er geen verassingen tussendoor zijn. Kortom: Jim zegt wat hij doet en doet wat hij zegt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,6
12 februari 2015
Wybe van Wijk
Wij zijn zeer tevreden over Jim Tesselaar. Hij is een zeer kundig makelaar en heeft bovendien nog grote kennis van de regio Heerhugowaard.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
12 februari 2015
Marian Slangen
Jim Tesselaar van Remax heeft ervoor gezorgd dat het huis binnen 8 maanden werd verkocht. Het huis zat in een verkoop categorie welke al overvol was, maar dankzij zijn hulp werd het huis snel verkocht.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
09 februari 2015
Mark Baas
Een echte Makelaar, iemand die van aanpakken weet, goede communicatie en zeer gedreven
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,4
08 februari 2015
Gerda Tjon
Doortastend, eerlijk en oprecht
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
03 februari 2015
uiterloo
Ik ben zeer tevreden over Jim omdat Jim altijd stipt is met alles. Hij weet precies hoe je dat huis moet oppimpen en is altijd stipt op tijd en bij jim is jouw woning heel snel verkocht. Jim weet gewoon hoe hij t moet doen . Ik raad iedereen om voor Jim te kiezen. Hij verdient van mij een absolute tien.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
22 januari 2015
a. visser
Jim Tesselaar gevraagd om ons huis te verkopen. Hij had snel een goede prijs in gedachten. Nog voordat zijn reclamecampagne zou starten hadden we al een koper. Voor zijn prijsadvies heeft hij niets berekend. Prima makelaar, geeft duidelijke uitleg.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
24 december 2014
Ronald Posthumus
Hij is zeer open en eerlijk over de stand van zaken. Ook is zijn persoonlijkheid erg prettig om mee te communiceren. Ook vind ik dat hij zijn stinkende best doet. Hij probeerd overal het maximale uit te halen... zo wel in prijs als de eerste indruk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
24 december 2014
A.Welboren
snelle reactie, goed advies
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,2
24 december 2014
Nico Broers
Heldere communicatie. Zeer betrokken en galant.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
22 december 2014
N.Klaver
Jim heeft voor ons een woning verkocht. Zijn opstelling is van het begin duidelijk geeft goed advies en schept geen overtrokken verwachtingen. het enthousiasme waar mee hij aan het werk gaat en de zaken op orde heeft, stelt je meteen op je gemak, en geeft je het gevoel dat het goed zit. Jim hou het zo vast.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
18 december 2014
Jeroen Jansen
Jim Tesselaar heeft onze woning zeer snel weten te verkopen.Hij is een eerlijke man met een duidelijke mening.Jim hanteert een uitstekende aanpak en geeft goede adviezen om het huis verkoop klaar te maken.Je moet zelf aan de slag voordat hij de woning uberhaupt in de verkoop neemt. Wij waren zeer tevreden met het behaalde resultaat en zouden zijn dienstverlening aan een ieder aanbevelen. Hij zegt wat hij doet en doet wat hij zegt!! Ga zo door Jim.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
17 december 2014
Mandy Roukama
Beste Lezer, Jim heeft ons ontzettend goed geholpen met het aankoop proces van onze nieuwe woning, de communicatie was erg goed verlopen en wij wisten precies waar wij aan toe waren! Naast zijn professionaliteit is het met Jim ook altijd erg gezellig en hebben we dan ook veel plezier gehad tijdens het aankopen van de woning. Ondanks er wat meningsverschillen waren tussen ons en de verkopers hebben wij daar niks van gemerkt, Jim vraagt hoe wij het voor elkaar willen hebben en dan regelt die dat, zo simpel kan het zijn! De afspraken waren allemaal netjes op tijd zoals je ook van een goede makelaar mag verwachten en alle vragen werden duidelijk beantwoordt, wanneer Jim ergens zijn twijfels bij heeft is die daar ook heel eerlijk over zodat wij weten wat we kunnen verwachten. Het kopen van een woning is nog nooit zo leuk geweest!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
16 december 2014
Theo
Ik kies Jim Tesselaar als de beste makelaar omdat ons huis binnen 14 dagen is verkocht voor de gewenste prijs. Dit ging natuurlijk niet zo maar! Jim heeft ons hierbij hartstikke geholpen en ons precies verteld wat er zoal gedaan moest worden om het huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken.. en dat is terug te zien in het resultaat. Mochten wij in de toekomst ons huis weer gaan verkopen dan is het er maar 1 die het kan laten gebeuren en dat is Jim!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,8
12 december 2014
Ronald Brink
Jim, heeft ons huis weten te verkopen in een economisch en qua huizenmarkt zwaar klimaat. Hij heeft zich daarbij steed realistisch opgesteld. Zijn adviezen om het huis en tuin op diverse punten beter verkoopbaar te maken, waren zeer welkom voor ons, waarbij hij de kosten t.o.v. de betere verkoopbaarheid goed in balans liet zijn. Er werden op regelmatig nieuwe foto's gepubliceerd. Ook de afwikkeling van de uiteindelijke verkoop is door Jim op goede wijze begeleid.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

9,4
08 december 2014
Dennis Langendijk
Jim's slogan is "ik zeg wat ik doe, en ik doe wat ik zeg" en dat is inderdaad zo. In deze lastige tijd toch onze woning verkocht en precies op het gewenste tijdstip. Jim bedankt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
29 november 2014
Robin Spruit
Jim heeft een uitstekende aanpak ( no nonsens) ten aanzien van de verkoop van je woning. Het begint al met een goed oriënterend gesprek waarin hij goed aangeeft wat je nog aan je huis moet laten doen om het verkoopklaar te maken. Verder geeft hij jouw een realistische waarde door. Daarnaast uitstekend op de hoogte van de lokale markt (incl. historie) en kijkt ook goed naar vergelijkbare woningen die te koop staan. Bij het gereed maken voor verkoop, maakt hij zelf de juiste foto's en zorgt ook voor een voldoende aantal voor bij de advertentie. Door een goede verkoopstrategie zijn er direct voldoende bezichtigingen in de eerste week geweest en tegelijkertijd ook een aantal biedingen. Wat geresulteerd heeft dat na even ruim 1 week een definitieve bieding is gekomen en dat de woning vanaf plaatsing op het internet in 2 maanden tijd al is overgedragen aan de nieuwe bewoners. Voor de potentiele kopers is zijn no nonsens aanpak prettig en is hij eerlijk over de woning. Hij is goed bereikbaar en informeert je goed over de voortgang van de verkoop van de woning. Creatief is hij ook, hij maakt ook gebruik van andere middelen dan alleen even een advertentie op een internetsite met maar een paar foto's. Ook in het slottraject tot aan de notaris (incl. overdracht woning) staat hij voor je klaar bij vragen en begeleidt hij dit ook goed. Kortom Jim is sterk aan te bevelen, ik heb hem zowel meegemaakt als verkopend makelaar toen ik mijn woning had gekocht (als koper viel hij mij positief op, tussen alle verschillende makelaars die ik bij bezichtigingen tegen kwam, niet arrogant en neemt de koper serieus) als nu dan weer dat ik dezelfde woning heb verkocht.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

8,4
25 november 2014
Peter Bakker
Jim is makkelijk in de omgang. Staat altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. Is altijd te bereiken en als Jim zegt dat hij je terugbelt, doet hij dat ook. Jim behartigt de belangen van de opdrachtgever alsof het om zijn eigen huis gaat. Zeer gedreven en vol passie.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
07 oktober 2014
Erik A.M. Swinkels
Jim Tesselaar heeft mijn huis verkocht binnen 6 maanden en heeft zijn slogan "IK ZEG WAT IK DOE én DOE WAT IK ZEG" volledig waargemaakt. Ben zeer tevreden over de deskudigheid en professionele manier van werken.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
01 oktober 2014
klaas wever
Jim is een zeer vertrouwde makelaar, die zegt wat hij denkt en doet wat hij zegt. Hij is direct, to the point en heeft ook voor details en goede mensenkennis. De afspraken, die we hebben gemaakt, zijn keurig nagekomen en binnen de verwachte tijd heeft hij de beoogde huurder gevonden. Daarbij komt dat Jim een prettig mens is om mee samen te werken en ik kan hem daarom van harte aanbevelen!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
22 augustus 2014
K.W.H.J. van der Kamp
Bijzonder enthousiast, assertief handelen, situatiebegrip en vertrouwd gezicht in Heerhugowaard. Meer dan voldoende verstand van taxatie. Open in communicatie, geen dubbele agenda en komt afspraken na. Makelaar is te typeren als een mensen-mens. De man vertelt wat hij doet en doet wat hij zegt (zelfs nog meer).
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
02 augustus 2014
Michel
Jim is een eerlijke man hij zal precies vertellen wat het beste is om jouw huis te verkopen. Hij is werkt met een eerlijke verkoopprijs. Hij zal je ook vertellen wat je nog kunt verbeteren om je huis echt verkoop klaar te maken. desondanks is en blijft Jim mens hij zal je altijd begeleiden daar waar nodig is. Kort om een complete makelaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
30 mei 2014
L. Eskens
Jim Tesselaar heeft het huis vergeleken met andere huizen in de buurt. Hij stelde een vraagprijs voor die realistisch was gezien de huizenmarkt op dit moment. Dat was even slikken, maar hij had wel gelijk. Er kwamen regelmatig bezichtigingen (iets wat wij eigenlijk niet verwacht hadden), maar niet ontzettend veel. Dus de vraagprijs was juist ingeschat. Jim heeft ons geadviseerd om sommige dingen op te knappen. Dit kostte niet veel, maar leverde wel een veel beter plaatje op. De duurdere dingen raadde hij af. Verder zat hij ons achter de broek als de tuin moest worden opgeknapt. Hij wilde het huis echt verkocht hebben. Hij wist heel goed de sterke kanten van het huis te accentueren, bv in de foto's. Verder was hij eerlijk en open over de mindere kanten (niet de koper voor de gek houden, daar hou ik ook niet van). Al met al heeft hij het huis in 4 maanden weten te verkopen, terwijl wij dachten dat het meer dan een jaar zou duren.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,8
16 mei 2014
G. Dudink
Jim Tesselaar heeft een no-nonsense aanpak en spiegelt je geen onzin voor. Het huis van mijn ouders was veel eerder dan verwacht verkocht, aanzienlijk sneller ook dan de plaatselijke markt zou doen verwachten. En bovendien tegen een prijs die zeker niet tegenviel.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
11 mei 2014
M.J. Munster
zeer goede markt kennis en kennis van zaken goede communicatie en altijd bereikbaar kort om een prettige samenwerking met als resultaat een snelle verkoop met een goeie prijs
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,8
28 april 2014
P.L.Brink
Wij zijn zeer tevreden over onze makelaar! Hij heeft kennis van zaken, weet precies hoe de markt in elkaar steekt. Hij gaf ons bij het eerste bezoek de tip om het huis er spic en span uit te laten zien. Met kleine ingrepen konden we dat realiseren. Hij had daar goede tips voor. We hebben de tijd genomen om alle puntjes op de i te zetten en daarna zijn pas de foto's gemaakt. Het is even een investering qua tijd (en een beetje geld) maar het is het waard geweest. Ons huis was binnen 2 weken verkocht voor de vraagprijs!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4
05 april 2014
M.P.A.Schenck
De makelaar Jim Tesselaar heeft als motto: "Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg". Dit is inderdaad waar! Wij zijn zeer tevreden, mede omdat Jim ook bereid is meer te doen dan alleen het sekte verkopen van Uw huis. Wij zijn erg tevreden en raden deze makelaar dan ook van harte aan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 7

10
10 maart 2014
H.M.CAMPO - DE WILDE
Tevreden! Je kan best met hem in zee gaan! Hij houdt alles in de gaten en niets ontgaat hem. Er is best wel veel te regelen en hij gaat er voor. En alles met een goed humeur. Jim voelt zich erg betrokken bij het begeleiden van het kopen of verkopen van je huis. Zelfs na een paar maanden belt hij nog op over iets wat niet helemaal goed is gegaan. Dat is inmiddels verholpen. Vertrouw maar op Jim Tesselaar!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
10 maart 2014
S.v.Langen
Zeer grote betrokkenheid en kennis van de markt. Goede snelheid van handelen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
05 maart 2014
Aziz Lmar
JimTrsselaar is een gedreven, persoonlijk en ervaren makelaar. Mijn huis in Heerhugowaard is heel snel verkocht. Ik vind de persoonlijk contact en nakomen van afspraken het belangrijkste.! Ik zou zeggen maak gebruik van zijn diensten.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
04 maart 2014
H.Luken
Jim heeft zich helemaal ingezet voor ons. Je krijgt bij hem het idee dat je de enige klant bent, terwijl je weet dat hij het razend druk heeft. Hij heeft zijn uiterste best gedaan bij de aankoop van de huizen van onze dochters en is daarin geslaagd tot hun volle tevredenheid. Hij is altijd goedgemutst. Begrijpt wat de klant wil en handelt snel. Na een aankoop of verkoop geeft hij goed advies over hoe verder te handelen wat betreft financiën, opslag van goederen of iets anders waar je als koper of verkoper voor komt te staan. Kortom, een man met hart voor zijn werk.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
04 december 2013
Elly van Os
Binnen 2 weken is mijn huis door Jim Tesselaar verkocht. Brochure van uitstekende kwaliteit en uitgebreide rondleiding in en buiten het huis. Jim Tesselaar heeft 'n slogan en dat is: "Ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg" en dat heeft hij voor 100% waargemaakt. Vanaf begin van de procedure tot het eind heeft zijn optreden mij alle vertrouwen gegeven en het resultaat was dan ook deze zeer snelle verkoop. Tevens heeft hij mij ook geholpen met de aankoop van mijn nieuwe onderkomen, zodat alles in zeer korte tijd in kannen en kruiken was. Ik heb een zeer positieve ervaring met Jim Tesselaar van Remax Wonen en zou hem zeker aanraden als Uw verkoop/aankoop makelaar!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

8,8
29 november 2013
Yvonne en Terry Zwaan
Met Jim aan je zijde kun je met vertrouwen de verkoop van je huis tegemoet zien. Ons huis heeft 3 weken te koop gestaan. Jim heeft een reëel inzicht in de woningmarkt en een goed beoordelingsvermogen m.b.t. tot de verkoop van je huis. Hij geeft goed advies en is altijd bereikbaar voor je. Ook als aankoopmakelaar kunnen we Jim aanbevelen, geeft goed advies en houdt niet alleen rekening met zijn eigen portemonnee maar ook met die van zijn klant. Het woongenot voor zijn klant staat voorop. Jim wat ons betreft heb je een dikke pluim verdiend. Dank voor al je advies, Yvonne en Terry Zwaan
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,6
29 november 2013
Yvonne Krap en Terry Zwaan
Jim heeft naar alle tevredenheid al 2 x eerder het huis van mijn man verkocht en zodoende zijn we ook met de verkoop van dit huis bij Jim terecht gekomen. Jim heeft een goed, reëel beeld van de huizenmarkt en kan goed inschatten wat de kansen zijn om een huis te verkopen. Wij hebben ook alle vertrouwen in Jim en zullen in de toekomst, als we zelf weer voor een huis op pad gaan, zeker van Jim zijn diensten gebruik willen maken. Jim gaat niet alleen voor zijn eigen portemonnee maar denk ook aan die van zijn klant en bovenal aan het woongenot van zijn klant. Als Jim denkt dat een huis niet geschikt is voor je zal hij dat ook zeker laten weten. Jim je verdient een pluim wat ons betreft. Dank voor de goede begeleiding en advies, Terry en Yvonne
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,2
28 november 2013
jolanda krupers
Wat hij zegt dat doet hij ook
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9
08 november 2013
P.Bakker
Grote betrokkenheid. Was zelfs aanwezig bij de notaris tijdens het passeren van de koopakte.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
05 november 2013
T.Rosendal
Ik ben tevreden over het feit dat hij het huis redelijk snel heeft weten te verkopen. Hij is duidelijk. Zijn motto klopt, hij doet wat hij zegt.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 6
  • Marktkennis: 9

8,4
27 oktober 2013
E.C.M.Mens en P.H.Zeijlemaker
Zeer te vrede. Erg veel persoonlijke aandacht. Het betrof bij ons een aankoop van een huis in Ommen. Hij nam de moeite om het hele eind naar Ommen te rijden om te zien wat we wilde kopen. Gaf ons goed advies bij keuze van aankoop en heeft strak onderhandeld.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,6
26 oktober 2013
Francisco Dorsman
Jim heeft ons goed geadviseerd en geholpen met de verkoop van een appartement in het buitenland. In een moeilijke markt heeft hij het samen met de plaatselijke vertegenwoordiger toch voor elkaar gekregen het appartement te kunnen verkopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4
14 oktober 2013
H. Croese
Vandaag de overdracht gehad van onze verkochte woning aan de Onyx 22 te Heerhugowaard. De gehele verkoop zijn wij bijgestaan door makelaarskantoor Remax uit Heerhugowaard waarbij onze contactpersoon Jim Tesselaar was. Jim is een zakelijke makelaar die zich heel bewust is van de woningmarkt binnen Heerhugowaard. Door zijn enthousiasme en overtuigingskracht en manier van adverteren weet hij de juiste doelgroep te bereiken. Een prettige samenwerking waarbij het resultaat in een moeilijke woningmarkt 100% behaald is. Een aanrader...
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
27 september 2013
Marc en Jenny
Heel tevreden omdat hij voor 110% voor de klant gaat en heel goed weet hoe de markt in elkaar zit, de koper kan "lezen" en weet wat hij/zij denkt en weet hoe de verkoopstrategie hierop aan te passen en hier voor de klant (verkoper) het meeste uit te halen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
04 september 2013
Huub Savelberg
Jim komt zijn afspraken na. Is objectief en geeft een eerlijke weergave van de feiten zoals ze zijn. Hij doet een en ander niet mooier voor dan ze zijn. Geeft vooraf aan wat hij doet voor werkzaamheden tegen welke vergoeding zodat je niet achteraf nog voor verrassingen komt te staan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
12 augustus 2013
Linda de Waal
Ik ben zeer tevreden over remax. onze makelaar Jin Tesselaar heeft heel veel voor ons gedaan. Alles is keurig netjes afgehandeld. Was bij ons een lastige situatie en Jim heeft veel voor ons gedaan. Ben hem zeer Dankbaar.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9
10 augustus 2013
Frank Froon
Prima makelaar om zaken mee te doen, deskundig en staat voor wat hij doet en komt afspraken na. Verder vind ik het een prettig persoon en vertrouw hem zorgeloos de verkoop/verhuur van mijn woning toe.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

10
09 augustus 2013
P.Fennema
Ben zeer tevreden over Jim Tesselaar; Vriendelijk en correkt in omgang,voelt met je mee, geeft advies, afsraak is afspraak, na bezichtiging gelijk verslach doorgeven, begeleiding t/m notaris.* Na verkoop van ons eerste huis in 2007,door Jim,wist ik wie ik moest hebben voor de verkoop,(om gezondheids redenen) van ons appartement. Jim maakt zijn uitspraak volledig waar van:Ik zeg wat ik doe,en doe wat ik zeg.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
08 augustus 2013
martijn braam
Jim heeft ons goed geholpen met de verkoop van onze woning. We hebben deze dan ook vlot verkocht en dat is een mooie prestatie in de huidige tijd.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

7
06 augustus 2013
john eedens
heeft gedaan wat hij zei en goed geholpen
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

8,8
05 augustus 2013
Marco Smittenaar
Kent de markt heel goed en weet wat er speelt. Hij prijst je huis scherp, en daarmee word je aantrekkelijk. Op het moment dat er interesse is, dan haalt hij ook daadwerkelijk alles uit de kast om tot verkoop over te kunnen gaan. Daarbij is hij ook eerlijk: als hij merkt dat het niks zal worden, dan hoor je het direct van hem. Wil je je huis op korte termijn verkopen, dan is Jim de juiste persoon. Wil je het maximale uit je huis halen en nog drie jaar je hypotheek blijven doorbetalen, dan moet je een ander nemen!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,6
26 juli 2013
Piet Tromp
Wij hadden Jim Tesselaar snel nodig voor een update van ons huis, het is gegaan zoals afgesproken en wij zijn zeer tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

10
10 juni 2013
Femke Möller en Jeroen Sprenkeling
Jim heeft de verkoop van ons oude huis overgenomen van De Groot Makelaars in Heerhugowaard. Waar zij zich niet aan de afspraken hielden en het huis ruim een jaar te koop gestaan heeft, had De Groot Makelaars een vreemde werkwijze. Jim zegt wat ie doet, en doet wat ie zegt, letterlijk en figuurlijk! Binnen 6 maanden in de verkoop bij Re/Max was het dan eindelijk verkocht! Helemaal geweldig! Onlangs wilden we onze huidige woning laten taxeren en hij maakte meteen tijd voor ons. Binnen no time hadden we de waarde binnen en eventuele aandachtspunten! Werkelijk waar, fantastisch!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
21 mei 2013
Martin Boogaard
Heel goed betrokken bij de verkoop van je huis en helpt daar waar nodig is.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,6
15 mei 2013
Riet Wonink
Jim is heel erg betrokken bij het hele proces en hij houdt je prima op de hoogte. Als je Jim een keer belt met vragen dan beantwoord hij deze altijd goed.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

10
11 april 2013
H.W. Fictoor
Snel, vakkundig, gedreven, zeer klantvriendelijk, komt afspaken na, geen 9/5uur mentaliteit, altijd bereikbaar
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
10 april 2013
Maja Broekhuijsen
Zeer tevreden omdat J Tesselaar met je meedenkt en alles goed voor je in kaart brengt, waardoor je precies weet waar je aan toe bent. Heb met dhr Tesselaar samengewerkt bij aankoop van huis.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,2
09 april 2013
lidia peekel
Ik ben tevreden omdat alles erg duidelijk uitgelegd was en daardoor heb ik de stap in mn eentje durven maken om mn huis te kopen
  • Enthousiasme: 6
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,4
29 maart 2013
Margriet Goemans
Ik ben heel tevreden over Jim Tesselaar, omdat hij goede tips heeft gegeven om het huis verkoopklaar te maken. Omdat hij zegt, wat hij doet en dan doet hij ook wat hij gezegd heeft. Omdat Jim Tesselaar je over van alles informeert, over een nieuwe bezichtiging, over mogelijke goede resultaten van de kijker. Omdat Jim Tesselaar alles regelt en je correct en beleefd behandelt. Jim Tesselaar ziet er altijd keurig netjes gekleed uit , normen en waarden staan hoog in zijn vaandel. Daarom beveel ik Jim tesselaar aan als makelaar.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,2
26 maart 2013
J.G.A.van de Pavoordt
Jim Tesselaar heeft ons goed advies gegeven voor de taxatie van ons appartement. Hij is zeer deskundig en met name in de regio goed geïnformeerd. Zijn uitleg is begrijïpelijk en duidelijk. Hij is correct en diskreet. Een vakman
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 9

9,8
24 maart 2013
Martin Wagenaar
Een jaar geleden deed mijn vorige huisbaas het huis waarin ik woonde in de verkoop en in een korte periode kreeg ik drie verschillende makelaars over de vloer die het huis kwamen taxeren. Mijn huidige vrouw, die op dat moment nog in Portugal woonde, deed ik verslag van mijn bevindingen en was uitermate te spreken over de wijze waarop Jim Tesselaar de taxatie deed. Die stak met kop en schouders boven zijn collegae uit die hier waren. Begin dit jaar kwam er voor mijn vader plek in het verzorgingstehuis en zijn woning in Heerhugowaard kwam leeg. Op de deurmat lag een flyer van Jim Tesselaar met de woorden "Ik zeg wat ik doe EN ik doe wat ik zeg!" De reden dat hij mijn huurwoning niet heeft mogen verkopen, maar verkocht werd door een andere makelaar werd mij een jaar geleden als eerste koper van het huis al snel duidelijk. Het was voor 25.000 euro boven de werkelijke waarde getaxeerd. Omdat het huis van mijn vader vrij kwam voor de verkoop en mijn vader graag zag dat het huis in handen kwam van een kleinzoon en derhalve moest worden getaxeerd, kwam ik op grond van mijn ervaring van een jaar eerder en de flyer als vanzelfsprekend uit bij Jim Tesselaar en ik kan zeggen dat dit contact nu tot tevredenheid van de hele familie is, want hij zegt wat hij doet en hij doet ook werkelijk wat hij zegt. Jim Tesselaar is TOP!!!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
19 maart 2013
Ben
Jim is een ervaren en lokasl gerichte makelaar. Denkt aan de klant (stuurt bijvoorbeeld verjaardagskaartjes) en is eerlijk en helder in informatieverstrekking. Prima makelaar met no nonsense mentaliteit die we zeker weer zullen gebruiken bij verkoop van huis in de toekomst.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
10 maart 2013
H.F. Schilder
Jim Tesselaar zegt inderdaad wat hij doet en doet wat hij zegt. Hij was actief en creatief in het verkopen van onze woning. Dit was snel gebeurd, maar zonder concessies aan de verkoopprijs! Ter vergelijk: een concurrerende makelaar had een vraagprijs voorgesteld die ruim 10% lager lag dan de uiteindelijke verkoopprijs. Enige minpuntje: hij suggereerde vooraf dat de verantwoordelijkheid van de verkoper stopt bij verkoop, maar hierop bleken nog een aantal uitzonderingen te bestaan.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
18 februari 2013
A. de Geus
Hij is een snelle, adequate makelaar. Wij waren erg tevreden.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
18 februari 2013
Familie te Beek
Wij zijn enorm tevreden over de inspanningen en hulp van Jim Tesselaar. Hij is een man die zijn woorden nakomt maar ook zeker dat stapje meer doet wat ons enorm geholpen heeft bij zowel de verkoop, aankoop. Top Jim, wij hopen dat je de woning van onze dochter in Broek op Langedijk die zij ook bij jou heeft ondergebracht aan de man kunt brengen. Wil je een huis verkopen ga dan met Jim in zee.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
17 februari 2013
Margriet Goemans
Jim Tesselaar heeft mijn huis binnen drie weken verkocht. Vooraf heeft hij goede tips gegeven om het huis te verfraaien. Zijn motto is : Ik zeg, wat ik doe en ik doe, wat ik zeg. En dat klopt ook. Jim informeert je tijdens iedere vooruitgang. Kortom in deze moeilijke tijd, waarin huizen slecht verkoopbaar zijn, is het Jim gelukt in een zeer korte tijd.Daarbij is Jim altijd correct.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,4
23 januari 2013
Fred Verhoeven
Ik ben zeer tevreden over De heer J.Tesselaar van Remax wonen. Jim heeft zijn slogan "ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg" meer dan waargemaakt.Verder loopt Jim als zelfstandige makelaar een stapje harder dan zijn concurrenten en dat maakt het verschil in deze moeilijke tijden(zeilen tegen de wind in). Kortom, Jim is een echte aanrader.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9
08 januari 2013
Hilde Luken
Jim zorgde ervoor dat ik dit huis kon kopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
28 december 2012
Denise van de Langkruis
Wij zijn tevreden over Jim Tesselaars, omdat hij zich houdt aan zijn afspraken. Hij heeft goede marktkennis, is enthousiast, reageert snel op vragen.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

10
15 december 2012
J.M. de Hond
Wij hebben 2 panden in de verkoop gegeven bij dit makelaars kantoor en met name bij de heer J. Tesselaar. Het eerste pand kwam uit een nalastenschap en stond al een behoorlijke tijd te koop bij een ander makelaarskantoor welke uitsluitend via internet de kopers probeerde te interesseren. Nadat we besloten hadden het aan Re/Max in handen te geven was heer Tesselaar in staat om het binnen 3 weken aan de man te brengen. Dit als gevolg van zijn groot netwerk aan potentiele kopers en zijn groot enthousiasme om partijen bij elkaar te brengen met als doel ze beide blij te maken. Dat is volledig gelukt. De totale begeleiding van aankoop tot verkoop heeft hij tot in de puntjes verzorgd. Hulde Hulde.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,8
12 december 2012
hoffer
ON NAVOLGBAAR!! ZO'Nnnn inzet en enthousiasme die ingezet is om ons huis te verkopen,in tussen tijd de woning verhuurd. Woning verkocht ,onder voorbehoud ,na blijkt ,BKR notering ,niet . Uiteidelijk in deze ressie tijd ,niet verkocht omdat ik niet wil zakken met de prijs, BUT NO CURE NO PAY, IS ZIJN WOORD DUIDELIJK NA GEKOMEN, TOP!!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9
21 november 2012
J.F Vermeulen van den Berg
De heer Tesselaar is een makelaar die ingoed overleg met de verkoper(in ons geval)wat wij wilden.Ook had hij goede ideeen in hoe het beste kon worden geadverteerd om kopers te interesseren in ons huis. Ondanks de crisis was ons huis binnen 6 mnd verkocht en voor een goede prijs.Ook het regelmatige contact over de stand van zaken vonden wij erg prettig we hoefde nergens zelf achteraan.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,2
03 november 2012
Jaap en Dina
Wij zijn zeer tevreden over Jim Tesselaar snelle handeling. Correcte verschijning altijd duidelijk.De woning is heel snel verkocht in deze moeilijke periode.Jim Tesselaar is een goede en terdege makelaar.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,6
02 november 2012
W.J.A. Admiraal
Jim Tesselaar heeft ons huis enige jaren geleden binnen 7 weken verkocht. De interesse voor zijn werk is bijzonder groot. Het gaat hem uiteraard over de verkoop, maar ook de mens staat heel centraal voor hem. Door zijn toedoen is de WOZ waarde van ons huidige huis met € 30.000,-- naar beneden bijgesteld, hetgeen op dit moment voor ons financieel gunstig is. Als je hem tegenkomt dan weet hij nog steeds wie jij bent. Voor hem ben je geen nummer maar een mens.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 9

9,2
28 oktober 2012
Fam. Schoemaker
Jim Tesselaar heeft ons uitstekend geholpen met de aankoop van ons huis. Het huis dat wij wilden was nog niet op de markt en aangezien wij bij een eerste keer kijken direct al verliefd waren was onderhandelen voor ons onmogelijk. Jim heeft dit uitstekend voor ons geregeld en voor een goede prijs ons droomhuis weten te bemachtigen (zelfs nog goedkoper dan wij hadden gezegd). Ben nog altijd blij met deze aankoop! Wat tevens fijn is aan Jim is de persoonlijke aandacht. Na een paar weken dat we in ons huis zaten kwam hij langs om te feliciteren, met verjaardagen een kaartje, die dingen maken hem nog net dat stukje meer betrokken dan welke makelaar dan ook.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
21 oktober 2012
Harry de Haas
Jim heb ik leren kennen als makelaar van een verkopende partij. Als kopende partij heeft hij ons ook goed geholpen. Zijn betrokkenheid is groot. Regelmatig is Jim nog even langs geweest om te kijken hoe het met de verbouwingen ging.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
19 oktober 2012
André en Marjoke Duinmeijer
Wij zijn tevreden over RE/Max Jim Tesselaar omdat hij bij de aankoop voor ons geld heeft bespaard en in deze markt een mooie prijs voor onze oude woning heeft gekregen. Door ook een mooie termijn bij de overdracht van de nieuwe woning te bedingen, was er voldoende tijd om de oude woning "Just in Time" te verkopen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,8
16 oktober 2012
Rob Cornelisse
De makelaar komt zijn afspraken goed na. Zijn motto is: Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg. Komt goed en zakelijk over. Destijds (in 2006) was mijn huis vrij snel -na zes weken- verkocht.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 8

7
02 september 2012
Schoenmaker - Louis
ons huis is snel verkocht. en door Jim hebben we elkaar leren kennen en zijn heel gelukkig
  • Enthousiasme: 7
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 7
  • Creativiteit: 7
  • Marktkennis: 7

8
17 augustus 2012
Martijn en Henriette
Jim is enthousiast en reageert snel. Hij heeft kennis van zaken en vertegenwoordigt je met een goed gevoel bij de aankoop van een woning.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9
09 augustus 2012
Jannie de Vries
Na een heel, heel slechte ervaring met een makelaar is Jim Tesselaar mij aanbevolen en dat is een fantastisch goede keus geweest. WAAROM: Eerlijkheid en heel direct; Komt zijn afspraken na; Toont veel inzet; Heeft veel deskundigheid; Toont veel betrokkenheid;
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
14 juli 2012
Flo Poort
Jim Tesselaar is een vlotte makelaar. Hij luistert naar onze wensen, maakt duidelijk afpsraken, is helder in de communicaitie . Wat erg belangrijk is voor ons is => Afspraak is afspraak.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

7,4
29 juni 2012
Bianca van Reenen
Jim heeft voor ons in 2 jaar tijd 2 woningen verkocht. De eerste woning ging super snel en bij de tweede hadden we wat langer nodig. Na een pauze van ruim een half jaar hebben we voor het 2e huis een nieuwe prijs neergezet en ook toen was het huis binnen 4 maanden weg. Jim heel erg bedankt hiervoor!!
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 7
  • Afspraken nakomen: 6
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

8,4
14 mei 2012
sjors beemsterboer
Een goed bereikbare, eerlijke, hardwerkende en betaalbare no-nonsense makelaar die gewoon keihard werkt om jou huis te verkopen/verhuren of juist aan te kopen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

9,4
13 mei 2012
Eric van der Wal
Jim heeft ons een aantal jaren geweldig geholpen bij de verkoop van ons huis (binnen 6 weken! was alles rond). En ook bij de aankoop van ons nieuwe huis hebben we veel aan hem gehad. We hebben een prima prijs gekregen voor ons oude huis en niet te veel betaald bij de aankoop van het nieuwe. Jim heeft ons hier goed in aangevoeld. Na de aankoop bleek er nog een klein mankementje aan de woning en ook hier wist Jim ons heel goed advies te geven en de juiste steun te geven. En natuurlijk de ballonvaart was onvergetelijk;)
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
28 april 2012
F. Dekker
Wij zijn heel tevreden met Jim Tesselaar zijn werk. Hij heeft ons enorm goed geholpen ons huis in Obdam te verkopen en er ook voor gezorgd dat we nu in het mooie Vogelenzang wonen. Jim nogmaals bedankt en ga zo door.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
15 april 2012
J,. A. Rentenaar
Ik ben heel tevreden over Jim omdat hij goed z'n best voor je doet. Hij geeft persoonlijke aandacht. Is steeds bereikbaar
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 10

9,2
20 maart 2012
A.Kloosterman
Uitermate goed ingevoerd in de markt, vlotte afhandeling van vragen en verzoeken, correct, geen mooie praatjes maar goed en gedegen advies. Kortom meer dan tevreden. Mijn huis is in een uitermate moeilijke markt ruim binnen 4 maanden verkocht!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

8,4
28 februari 2012
Jeroen Baltus en Selma van Ham
Hij geeft je het gevoel dat je een klant bent. Erg service gericht en weet waar hij over praat.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9
15 januari 2012
Wilma Boele-Rozing
Zeer goede adviezen en heldere informatie bij taxatie voor onze verbouwing. Eerlijk, klantgericht en accuraat.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9
04 januari 2012
Cris en Tessa
Jim heeft ons prima geadviseerd en succesvol ons huis verkocht EN een nieuw huis aangekocht. Hij heeft ons goede tips gegeven om het huis zo voordelig mogelijk te laten zien, en duidelijke fotos genomen. Professioneel en met kennis van zaken. altijd bereikbaar en proactief!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,4
28 december 2011
Olga van Deijk
Super vriendelijke man. Hij doet wat hij zegt en hij zegt wat hij doet
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8
27 december 2011
Jan van Boggelen en Gatha Kerssens
Maakt er heel veel werk van. Uitgebreide fotosessie bij verkoop. Goed advies bij zowel aankoop als verkoop. Gegevens over te verkopen woning erg snel op Funda met goede foto's.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
26 december 2011
Eelco Swart
-Goeie tips m.b.t de verkoop (zaken om aan te pakken voor de verkoop). -Niet alleen de mooie zaken op de foto maar ook juist iets wat wellicht als minder mooi beschouw wordt. -Een makelaar die 24/7 bereikbaar is. -No nonsens. -Hartelijk en zakelijk. -Prima courtage. -Duidelijkheid in afspraken m.b.t. adverteren e.d.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
15 december 2011
Nina Bakker
Zeer tevreden door de persoonlijke manier waarop jouw huis verkocht wordt. Veel contact met Jim, altijd bereikbaar voor vragen. Jouw huis wordt een beetje zijn huis, hij vindt het dus net zo belangrijk als jij dat je huis verkocht wordt.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,4
12 december 2011
peter
Brochure goed verzorgd. Jim is vrij reëel en eerlijk over de woningmarkt en de verkoopmogelijkheid van je huis. Hij geeft goede adviezen m.b.t. de verkoop en is pro-actief. Houdt goed contact met de verkoper. Is denk ik ook een goede aankoopmakelaar. Is 24/7 bereikbaar en informeert je ook direct bij nieuwe ontwikkelingen.
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
11 december 2011
Frank Groot
Jim is altijd super enthousiast, reageert altijd snel, zeer groot pluspunt, hij is altijd bereikbaar en mensen kunnen altijd een kijkje komen nemen, als is het na 19.00 uur of op zaterdag. Ook de snelle terugkoppelingen na een bezichtiging zijn altijd prettig. Jim doet net iets meer dan een ander, vraagt iemand een brochure op, de volgende dag brengt hij hem zelf zodat hij direct vragen kan beantwoorden. Ik heb zeer prettig met Jim samengewerkt en als ik weer een huis moet verkopen hoef ik geen moment te twijfelen, JIM!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

8,8
10 december 2011
Sandra
Ik zou Jim aanbevelen bij anderen omdat hij doet wat hij zegt. Hij komt altijd zijn afspraken na, is enthousiast en verdiept zich in het huis en de omgeving. Hij brengt zelfs persoonlijk een folder naar mensen die een reactie hebben gegeven! Ik heb Jim met het kopen en verkopen van een woning meegemaakt en met 100 procent inzet en enthousiasme! Kortom: een kei van een makelaar die ik iedereen zou aanbevelen en je weet waar je aan toe bent!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9,8
28 oktober 2011
Jan van Gool
Ik ben zeer tevreden over de heer Jim Tesselaar. Vanaf het eerste contact is hij met veel enthousiasme voor ons bezig geweest. Afspraken met hem werden steeds nagekomen. We werden geregeld door hem op de hoogte gesteld van alles wat hij ging doen. Het resultaat mocht er dan ook wezen, binnen twee maanden ons huis en grage verkocht voor bijna de vraagprijs. Ook de kosten zijn vanaf het begin zeer doorzichtig, je komt niet voor verrassingen te staan. Geen resultaat, geen kosten! Hij maakt zijn slogan meer dan waard: Ik zeg wat ik doe EN ik doe wat ik zeg!
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,6
11 oktober 2011
Nico en Debby Bankras
Jim is vanaf het begin met de verkoop van ons vorige huis, zeer actief geweest.Jim doet ook niet aan verkoop praatjes, hij geeft gewoon eerlijk zijn mening en doet het niet mooier voor dan het is, hij is eerlijk.Zijn slogan "IK Zeg Wat Ik Doe en Doe Wat Ik Zeg" is zoals hij is.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 10

9,2
07 oktober 2011
Irma Mooij
ik ben heel tevreden over de verkoop van mijn huis. Jim denkt in mogelijkheden en kansen, zonder de markt uit het oog te verliezen. Bovenal staat de mens, jij als verkoper, centraal. Jim is dus zeer mensgericht. Hij is prima op de hoogte van wat mensen beweegt een huis wel/niet te kopen. En komt zijn slogan ' ik doe wat ik zeg en ik zeg wat ik doe' helemaal na. Prima man om de verkoop van je huis toe te vertrouwen en de bereikbaarheid is prima.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

9,8
12 september 2011
Nick Veenendaal
Jim heeft mij zeer goed geholpen bij de verkoop van mijn huis tevens is het huis dit jaar (2011) in 6 weken verkocht. Beter kan het toch niet!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

7,4
09 september 2011
AJA Adrichem
Hij komt zijn afspraken na. Zijn slogan ik zeg wat ik doe en doe wat ik zeg klopt, dus helemaal. Verder is de heer Tesselaar gedreven om de woning te verkopen en heeft een groot bereik.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 5
  • Marktkennis: 8

8,6
16 juni 2011
Harriette
Hij levert prima service voor een goede prijs. Jim heeft goede tips gegeven om ons huis beter verkoopbaar te maken. Binnen 2 maanden had hij een koper gevonden, waarmee hij voor ons scherp heeft onderhandeld.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8,4
10 juni 2011
L. Bloemer
Of Jim Tesselaar de beste makelaar is weet ik niet (ik heb geen ervaring met anderen), maar hij heeft bij mij zijn werk goed gedaan. Jim werkt niet in loondienst, dus als je bepaalde acties wilt kan je dit rechtstreeks met hem afstemmen, wel zo prettig. Korte lijnen, snel reageren en altijd bereikbaar. Gewoon goed.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 8

9
12 mei 2011
Astrid Roeleveld-Schuurman
Jim Tesselaar heeft zeer goed voor ons onderhandeld. Zowel bij de verkoop van ons huis als bij de aankoop van ons nieuwe huis. Hij is duidelijk in zijn communicatie
  • Enthousiasme: 9
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,6
05 april 2011
Nic Grooteman
Hij zegt heel duidelijk wat hij doet en hij doet ook wat hij zegt. Zijn informatie en begeleiding zijn zeer helder en doeltreffend. Zijn optreden is vriendelijk en kordaat. Hij heeft een voortreffelijke presentatie gemaakt. Zijn onderhandeling was zeer succesvol.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 9
  • Marktkennis: 9

9,8
04 april 2011
Selma van der Meulen
Jim Tesselaar heeft in een zeer moeilijke periode voor de huizenmarkt mijn woning verkocht binnen 4 weken!! En dat terwijl het geen unieke woning is. Het is een woning waar er maar liefst 13 van te koop staan. Een aantal zelfs al bijna 4 jaar. Ik ben hem enorm dankbaar voor zijn geweldige inzet. Daarnaast heeft hij mij het gevoel gegeven dat hij mij persoonlijk heel erg geholpen heeft. Het was niet alleen maar zakelijk, maar hij begreep de persoonlijke noodzaak en heeft zich daar enorm voor ingezet! Met groot succes!!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 9
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

9,2
16 maart 2011
Chris Lintjer
Ik ben heel tevreden, omdat de bereikbaarheid gewoon top is. Telefoon wordt snel opgenomen en je wordt vriendelijk te woord gestaan en dezelfde dag terug gebeld. En je heb gelijk antwoord op je vragen.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 9
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 9

8
17 februari 2011
J v Koningsbruggen
Heeft enorm geholpen met het aanpassen van de WOZ waarde van mijn woonhuis. Doormiddel van een taxatie rapport en veel adviezen. De gemeente had een aanpassing toegezegd maar nooit uitgevoerd.
  • Enthousiasme: 8
  • Snelheid van reageren: 8
  • Afspraken nakomen: 8
  • Creativiteit: 8
  • Marktkennis: 8

10
28 december 2010
Diana en Adri Hertogh
Op zoek naar de juiste makelaar in de omgeving Heerhugowaard? Kies voor: Jim Tesselaar. Deze man bezit een pakhuis vol ervaring en heeft een deskundig blik op de huidige huizenmarkt! Jim gaf ons vertrouwen, een must voor de aanschaf van een nieuwe woning. Geen bla bla bla verhalen maar recht door zee! Wij hebben vele huizen bezichtigd waarvan twee onder leiding van Jim. Daar waar andere haastig en soms ondeskundig overkwamen blonk Jim Tesselaar uit! Jim bedankt!
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
14 december 2010
W van Egdom
Jim Tesselaar heeft me goed geholpen bij zowel de verkoop van mijn oude woning als ook bij de aankoop van mijn nieuwe woning. Nadat we goede afspraken hadden gemaakt over wat wel en wat niet nam hij de juiste initiatieven om e.e.a te realiseren. Juist vanwege die initiatieven heeft hij voor mij zowel bij de verkoop als bij de aankoop veel geld bespaard.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

10
08 december 2010
Frank Lammerts
In juli dit jaar besloot ik mijn appartement te verkopen, ik had totaal hier nog geen ervaring mee maar wel talloze slechte verhalen gehoord. Ik heb toen besloten 3 makelaars uit te nodigen om te kijken welke mij het meeste aansprak. De 1e was ik niet erg van onder de indruk en de 2e ook niet die kwam ook nog eens te laat. Toen kwam de heer Tesselaar op bezoek netjes op tijd, een welbespraakte man die wist waar hij over sprak. Ik ben zonder enig twijfel voor de heer Tesselaar gegaan en met succes hij heeft me begeleid van A tot Z. Hij nam netjes de tijd voor me, het appartement was scherp geprijsd maar dat is vrij logisch in een tijd als deze. Binnen 3 maanden is het appartement verkocht. Het re/max concept bevalt me ook er zijn geen intrekkingskosten en je ziet de inzet en passie van een zelfstandig ondernemer om het te verkopen. Jim zijn motto is: ' Ik zeg wat ik doe en ik doe wat ik zeg'. Dat heeft hij in mijn ogen helemaal waargemaakt vandaar deze goede beoordeling.
  • Enthousiasme: 10
  • Snelheid van reageren: 10
  • Afspraken nakomen: 10
  • Creativiteit: 10
  • Marktkennis: 10

 

Klik hier om je mening over jouw makelaar te geven

 

 

 

Lees de laatste 10 beoordleingen over makelaars op WIDBM